Cât de mult a slăbit Ozana Barabancea după ce şi-a micşorat stomacul! Cum arată vedeta după intervenţia chirurgicală

Se apropie toamna, aşa că la Antena 1 se întoarce show-ul transformărilor, „Te cunosc de undeva", cu cel de-al 12-lea sezon. Totuşi, cea mai spectaculoasă transformare o vom vedea nu la concurenţi, ci la masa juriului. Ozana Barabancea e alt om de când a slăbit.

11 aug. 2017, 10:25

Ozana Barabancea (47 de ani) culege acum roadele operaţiei de micşorare a stomacului, intervenţie pe care a făcut-o în preajma datei de 20 iunie, la o clinică din Bucureşti.

Soprana s-a schimbat radical, iar acesta e de-abia începutul, aşa că ne-a povestit, cu bucurie, despre planurile ei personale şi profesionale. „În această toamnă începe un binemeritat şi mult aşteptat sezon al emisiunii «Te cunosc de undeva!». Şi da, am avut o vacanţă de vară în care am împletit utilul cu plăcutul. Acum aproape două luni am făcut o operaţie şi mă simt foarte bine. Încep să mă obişnuiesc. Este o disciplinare impusă şi, totodată, o şansă fantastică să renunţ la vechile obiceiuri! Din fericire, evit să mă cântăresc. Doar la controalele medicale m-am cântărit. Am slăbit peste 18 kg. Deşi este greu, fac faţă, pentru că ambiţia mea e mare. Colegii mei mă înţeleg şi mă susţin în noua disciplină nutriţională”, a povestit, în exclusivitate pentru Click!, celebra soprană şi profă de canto.

În plus, zilele trecute, Ozana s-a pozat cu medicul estetician Călin Doboş şi am vrut să vedem la ce intervenţii a apelat vedeta. „Ozana Barabancea şi-a făcut tratamente injectabile pentru întreţinerea volumelor feţei. Orice persoană care doreşte să-şi întreţină trăsăturile frumos conturate apelează la astfel de terapii cu adevărat eficiente. Rezultatele se văd pe loc şi, făcute cu măsură, dau un aspect natural trăsăturilor feţei”, ne-a mărturisit medicul estetician Călin Doboş.

Sursa: click.ro