Caz cutremurător în Dolj. După 30 de ani au aflat că fiul, pe care îl credeau mort, trăieşte VIDEO

O familie din Dolj a aflat după 30 de ani că unul dintre gemenii lor, despre care ştiau că a murit la naştere, trăieşte. Secretul bine păzit a fost dezvăluit de bunică pe patul de moarte. Copilul ar fi fost vândut după naştere unei alte familii. Părinţii sunt disperaţi şi vor să afle adevărul.

07 oct. 2014, 05:36
Caz cutremurător în Dolj. După 30 de ani au aflat că fiul, pe care îl credeau mort, trăieşte VIDEO

Povestea lui Alexandru pare desprinsă dintr-un scenariu de film. Părinţii lui ştiau că a murit în urmă cu 30 de ani, dar acum o lună, de pe patul de moarte, bunica le-a divulgat un secret care a şocat întreaga familie: băiatul a fost dat unei alte familii.

Mama îşi aminteşte perfect că a născut doi copii gemeni, sănătoşi pe care i-a şi alăptat. Până într-o zi când o asistentă i-a spus ca unul dintre ei ar fi murit. Părinţii nu i-au vazut însă trupul neînsufleţit. „În spital când am născut, când mi-a dat soţul plasa cu sicriul ca să-l luăm acasă soacra mi-a smuls plasa din mâna şi a zis că nu luăm niciun copil acasă. Şi m-am uitat la soacră-mea cu lacrimi în ochi cum să nu luăm copilul acasă şi a zis nu„, spune mama copilului.

Complice la întreaga poveste ar fi fost cumnata mamei, care este şi naşa copiilor. Aceasta neagă însă tot. Deşi arhivele maternităţii au fost distruse între timp, reprezentanţii spitalului au continuat investigaţiile. „Am găsit referitor la 1984 registrul de nou născuţi şi într-adevăr este consemnată o naştere gemelară cu doi feţi de sex bărbătesc iar la unul dintre ei este consemnat decesul în aceeaşi zi la ora 18.30„, spune Cornel Moise, purtător de cuvânt al Spitalului Muncipal din Slatina. Cazul a ajuns şi în atenţia poliţiştilor.

Celălalt fiul al familiei este preot şi locuieşte cu familia în Spania. Este decis să lupte până la capăt pentru a-şi găsi fratele.