CAZ ŞOCANT. O bătrânică, lăsată să moară de frig de propria fiică

O bătrână de 88 de ani din Suceava a fost lăsată să moară de frig chiar de propria fiică. Femeia nu i-a mai făcut focul în bucătăria de vară în care trăia după ce, acum câteva luni, s-au certat. A fost adusă la spital în comă, însă nu a mai putut fi salvată, informează România TV.

23 nov. 2016, 13:18
CAZ ŞOCANT. O bătrânică, lăsată să moară de frig de propria fiică

Bătrâna de 88 de ani trecea prin clipe cumplite de mai multă vreme. În urmă cu câteva luni, fiica ei a mutat-o din apartamentul pe care îl avea în oraş, undeva la ţară pentru a încasa banii de chirie. Locuiau împreună, însă femeia nu i-a făcut niciodată focul şi a lăsat-o să stea în frig.

Bătrâna a fost luată în grijă de fiica ei şi a mers să locuiască cu aceasta la ţară. Apartamentul ei din Suceava a fost dat în închiriere, iar banii erau luaţi tot de către fiică. Între cele două femei, însă, au izbucnit certuri, existând o stare conflictuală, iar bătrâna a fost neglijată.

După săptâmâni întregi de stat în frig bătrâna a cedat. Fiica ei a intrat totuşi în încăpere să vadă ce face şi a găsit-o în comă. A sunat imediat la 112.

Medicii au încercat să o menţină în viaţă pe bătrână, însă după câteva ore, a decedat. Acum poliţistii investighează cazul, iar fiica femeii ar putea fi acuzată de rele tratamente.

Citeşte şi Accident MORTAL în Suceava. O bătrână, spulberată de un şofer vitezoman VIDEO