Cele mai complicate relaţii în funcţie de zodii

Asa cum v-ati gandit ca o relatie poate da gres din diferite cauze cum ar fi programul, increderea sau personalitatea partenerilor, v-ati gandit vreodata cat de mult pot influenta zodiile viata voastra de cuplu?

18 mai 2017, 09:39
Cele mai complicate relaţii în funcţie de zodii

Daca te regasesti in cele 12 cupluri carora zodiacul nu le permite sa se inteleaga, ar fi bine sa te gandesti inca o data daca vrei sa continui sau nu, scrie elle.ro.

Berbec si Fecioara

Vorbind despre cele doua semne zodiacale singurul lucru ce poate fi spus este –complet opus. Desi fiecare zodie va aprecia unele calitati ale celeilalte, nu se pot intelege niciodata. Dat fiind faptul ca o zodie de pamant nu va intelege comportametul uneia de foc, relatia celor doi nu va putea avansa. Berbecul mereu va face alegeri irationale, avantandu-se in necunoscut cu capul inainte, lucru ce o va nelinisti pe Fecioara, care vrea stabilitate si armonie.

Citeşte şi HOROSCOP 2017. Zodiile care îşi găsesc iubirea în această vară! Vor trăi momente de vis!

Taur si Scorpion

Ce ii aduce impreuna pe cei doi este spiritul lor pasional si senzualitate pe care o emana prin toti porii. Fiind ambii foarte implicati si preocupati de relatie, de aici se naste si motivul pentru care relatia este aproape imposibila -gelozia. Desi in dormitor relatia lor poate fi una perfecta, in afara lui, nativului Taur ii va fi dificil sa inteleaga comportamentul plin de gelozie al partenerului sau.

Gemeni si Varsator

Desi prima privire pe astrograma celor doi poate indica o combinatie perfecta, nu este tocmai asa. Ambii sunt spirite libere ce iubesc profund si sunt atrasi de conversatiile inteligente. Problema apare cand Gemenii isi exprima liber sentimentele, in timp ce ascendentul varsator prefera sa tina pentru el, desi iubeste sincer. Gemenii sunt cunoscuti ca fiind persoane schimbatoare, calitate ce nu se prea potriveste cu personalitatea imprevizibila a Varsatorilor.

Rac si Pesti

Cei doi formeaza un cuplu de exceptie cand vine vorba de viata profesionala, fiind persoane foarte creative si sensibile. Tocmai de aici porneste si prima problema ce priveste acest cuplu: ascendetii rac pot deveni prea implicati afectiv in relatie. Pe de alta parte racii pot fi deranjati daca partenerii lor nu par ca au invatat ceva din experietele anterioare, ei punand mare accent pe transformarea lor.

Leu si Sagetator

Chiar daca ambii parteneri stiu sa se distreze si sa faca o prima impresie buna, acest lucru nu e departe de a deveni o piedica in relatia lor. Nativul Leu are nevoie de un partener ce il va lasa sa fie in centrul atentiei, iar sagetatorul cu siguranta nu va face asta. Singura solutie ca cei doi sa fie intr-o relatie este de prietenie in care sa se distreze, ambii fiind pasionati de aventura.

Fecioara si Varsator

Fecioarelor le pasa foarte mult de parerea celor din jur, in timp ce pe varsatori ii lasa reci. Un motiv pentru care relatia dintre cei doi este foarte complicata este stabilitatea Fecioarei, care prefera sa faca doar lucrurile despre care stie sigur ca ii vor reusi, in timp ce varsatorii prefera sa riste. Nativul Fecioara mereu va admira libertatea de care se bucura Varsatorul, aceasta bucurandu-se si de spiritul lui inventiv.

Continuarea articolului AICI.