Cernica Park, un nou centru comercial, construit în Capitală. Cum va arăta FOTO

Cernica Park va fi construit anul viitor la periferia Capitalei, în zona de est. Centrul comercial va include, printre altele, un hipermarket, un centru de tip outlet şi un magazin combinat de unelte şi materiale de construcţii si articole de gradină de tip Do-It-Yourself.

05 feb. 2015, 19:21

Dezvoltatorul imobiliar belgian Liebrecht & wooD, care a construit centrul de outlet Fashion House, centrul comercial Militari Shopping Centre, parcul de retail West Park şi complexul de birouri Victoria Park din Bucureşti, va construi un nou centru comercial, Cernica Park, scrie b365.ro. Construcţia noului centru comercial va fi demarată în 2016, proiectul urmând să fie finalizat în 2017.

Cernica Park va găzdui un magazin combinat de unelte şi materiale de construcţii si articole de gradină de tip Do-It-Yourself, un hipermarket cu propria galerie comercială, magazine de haine şi accesorii, un centru de tip outlet (Fashion House), un comerciant de articole sportive de mare anvergură şi un retailer de decoraţiuni interioare.

CITEŞTE ŞI Cum va arăta centrul comercial MEGA MALL de lângă Arena Naţională. Va fi gata în aprilie FOTO

Centrul outlet Fashion House din Cernica Park va avea o suprafaţă închiriabilă de 17.500 mp, va cuprinde 93 de magazine, o zonă de joacă pentru copii şi o zonă de restaurante, dar şi o parcare pentru peste 1.400 de vehicule.

Cernica Park este amplasat la ieșirea din București, pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, la aproximativ 2 km est de Şoseaua de Centură. Dezvoltatorul va inaugura săptămâna viitoare o cale de acces dinspre proiectul Cernica Park către autostrada A2. Potrivit reprezentanţilor companiei, noua cale de acces planificată în zona de sud a complexului va îmbunătăți considerabil accesul din zona centrala a Bucureştiului, cât şi din împrejurimi.

„Datorită mărimii, amestecului de chiriaşi şi locaţiei accesibile, Cernica Park va deveni o destinaţie internaţională de shopping”, anunţă dezvoltatorul, precizând că de la acest centru comercial până în centrul Bucureştiului sunt 15 minute de mers cu maşina, iar până la graniţa cu Bulgaria sunt 70 de km.