Circulaţia metroului, îngreunată pe magistrala 2 Berceni-Pipera din cauza unei urgenţe medicale

Metrourile au înregistrat, marţi, după prânz, întârzieri pe magistrala 2, Berceni-Pipera, din cauza unui bărbat care a intrat în stop cardio respirator şi care a fost resuscitat.

27 dec. 2016, 12:05
Circulaţia metroului, îngreunată pe magistrala 2 Berceni-Pipera din cauza unei urgenţe medicale

Reprezentanții Metrorex au declarat marți pentru AGERPRES că în jurul orei 13:31 în stația Eroii Revoluției a fost raportată o urgență medicală, și, conform protocolului cu autoritățile, trenul a staționat la peron aproximativ 10 minute, până la sosirea serviciului de urgență.

„La ora 13:31, în stația Eroii Revoluției a fost raportată o urgență medicală și a fost chemat SMURD-ul, iar conform protocolului cu autoritățile, respectiv cu ISU, trenul a staționat la peron aproximativ 10 minute, până la venirea SMURD. Pasagerii au fost debarcați la ora 13:33 și au fost îmbarcați într-un alt tren cu destinația Tineretului. Trenurile circulă în prezent cu transbordare la stația Tineretului, iar până în acest moment nu s-au înregistrat întârzieri majore. Pe tronsonul respectiv este îngreunată puțin circulația, dar nu sunt întârzieri majore”, au precizat reprezentanții Metrorex.

Potrivit reprezentanților ISU București, un bărbat care se afla în metrou a fost coborât în stația Eroii Revoluției din cauza unor probleme medicale și a fost preluat de SMURD în stop cardio—respirator, fiind resuscitat pe peron. La fața locului s-au deplasat două ambulanțe SMURD, inclusiv cu medic.