Inconştienţă maximă. Copil de 14 ani filmat de mama sa la volan, în timp ce conduce pe un drum public VIDEO

Un copil de 14 ani a fost filmat chiar de mama sa în timp ce conducea o maşină. Mândră de isprava băiatului, femeia a postat apoi imaginile pe internet. Copilul era îndrumat la volan chiar de unchiul său, care s-a ales cu dosar penal.

10 oct. 2015, 05:57
Inconştienţă maximă. Copil de 14 ani filmat de mama sa la volan, în timp ce conduce pe un drum public VIDEO

Pe fondul imagini se aude cum unchiul îl sfătuieşte pe nepotul său de numai 14 ani cum să conducă autoturismul. „E strâmb volanul ăsta. Contează? Şi pătrat dacă e, trebuie să ţii de el„, spune acesta.

Fără să se gândească măcar o clipă cât de periculos este, mama filmează momentul de pe bancheta din spate. Totul se putea transforma într-o tragedie, în imagini se vede cum pe şosea circulau şi alte maşini. Pentru mamă, însă, totul este doar o joacă. „N-au fost decât 47 de secunde şi atâta tot. Eram pe câmp, nu s-a văzut nicio maşină„, a spus mama copilului.

Femeia spune că băiatul a condus pentru prima oară. Vecinii susţin însă altceva. Uimiţi de inconştienţa adulţilor au fost şi poliţiştii, care au deschis dosar penal pe numele unchiului. De asemenea, inclusiv copilul poate fi cercetat penal pentru conducere fără permis.