Copil de 9 ani violat de un băiat de 13 ani. Totul s-a întâmplat sub privirile unui alt copil de 5 ani

Un copil în vârstă de 9 ani a fost obligat să întrețină relații sexuale de un băiat de 13 ani.

29 apr. 2015, 17:26
Copil de 9 ani violat de un băiat de 13 ani. Totul s-a întâmplat sub privirile unui alt copil de 5 ani

Un băiat în vârstă de 9 ani a fost obligat de un băiat de 13 ani să întreţină relaţii sexuale, fiind ameninţat cu acte de violenţă. Totul s-a petrecut marţi seara, în localitatea vasluiană Teișoru, acolo unde copilul de 9 ani, însoțit un altul de numai cinci ani, se jucau în zona unei cișmele.

La un moment dat, cei doi au fost acostați de minorul de 13 ani care l-a obligat pe băiatul de 9 ani să întrețină relații sexuale cu el, totul petrecându-se sub privirile îngrozite ale copilului de 5 ani, care a fost ameninţat că va fi şi el agresat sexual, în cazul în care va ţipa.

Citeşte şi: Un PEDOFIL din Mureş, reţinut după şase ani de abuzuri

Potrivit adevarul.ro, după comiterea faptei, minorul de 13 ani i-a lăsat pe cei doi copii să plece acasă, ameninţându-i că daca vor povesti cuiva ce s-a întâmplat îi va omorî. Speriaţi, cei doi au mers acasă şi au povestit mamei, respectiv mătuşii cele întâmplate. Imediat femeia a sunat la 112.

La faţa locului s-au deplasat atât poliţişti cât şi un echipaj de la ambulanţă, băiatul de 9 ani fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, cu leziuni specifice agresiunii sexuale.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru viol, în cauză fiind sesizată și Direcția pentru Protecția Copilului Vaslui.

Citeşte şi: A vrut să violeze o tânără, fără să ştie că este expertă în arte marţiale. Cum s-a terminat atacul FOTO