Cornel Constantiniu, transformare ŞOCANTĂ. Este de nerecunoscut

Cornel Constantiniu a fost unul dintre cei mai mari si mai iubiti artisti de la noi. De 15 ani, insa, barbatul a fost lovit de maladia Parkinson si a fost nevoit sa se retraga de pe scena. 

23 oct. 2014, 10:59

Cornel Constantiniu sufera de Parkinson de mai bine de 15 ani, dar indragitul artist se simte mai bine, in ultima vreme, deşi teribila boala i-a afectat irecuperabil vorbirea si functiile motorii. Mintea este insa lucida, doar ca este nevoit sa se deplaseze intr-un scaun cu rotile. Impreuna cu sotia sa, Domnita, indragitul artist iese la plimbare aproape in fiecare zi, mai ales ca vremea a fost una prietenoasa.

Cornel Constantiniu trăieşte o adevărată dramă

Necrutatoarea boala de care sufera necesita medicatie si tratament constant. Desi o parte dintre acestea sunt decontate de Casa de Asigurari, cele mai multe dintre pastile trebuie sa le plateasca din buzunar si nu sunt deloc ieftine. Tocmai din acest motiv, indragitul artist nu si-a permis sa-si cumpere un nou scaun cu rotile, atunci cand cel vechi s-a stricat. Totusi, cu ajutorul cancan.ro si al cititorilor nostri fideli, maestrul a primit cadou mult visatul carucior. 

Citeşte mai mult pe cancan.ro 

Citeşte şi

Cântăreţul Cornel Constantiniu a izbucnit în lacrimi. Ce l-a emoţionat pe artist

Cornel Constantiniu: „Las cu limbă de moarte ca la înmormântarea mea să se cânte Nocturnele lui Chopin”

Drama unui mare artist: E măcinat de boală, sărăcie şi singurătate