COŞMARUL trăit de fiica unui mare actor al României. „De 20 de ani îndur jigniri şi bătăi”

Anca Codrescu, fiica adoptivă a marelui actor Constantin Codrescu, a declarat că trăieşte, de ani de zile, un adevărat coşmar alături de soţul ei. Mai mult, tatăl ei este indiferent la drama prin  care trece.

30 mart. 2016, 06:31
COŞMARUL trăit de fiica unui mare actor al României. „De 20 de ani îndur jigniri şi bătăi”

Anca Codrescu s-a hotarat sa divorteze, profitand de faptul ca atat ea, cat si cei doi copii ai lor locuiesc in casa sa. Batuta si umilita de cel care i-a fost sot mai bine de 20 de ani, fiica actorului a hotarat sa divorteze. Numai ca acum, atat ea, cat si copiii, o fata de 19 ani si un baiat de 14, risca sa ajunga in strada.

CITEŞTE ŞI Dramă în familia unui mare actor român. Fiica sa adoptivă s-a întors împotriva lui

„Tatal meu, marele actor Codrescu Constantin, nu doreste sa auda de suferinta mea. Din cauza ca eu am un venit de 740 lei unde lucrez, nu imi permit un avocat care sa ma reprezinte sa pot lupta impotriva minciunilor spuse de sotul meu, prin avocatul sau”, a declarat Anca Codrescu pentru WOWbiz.ro.

„Nu vreau decat liniste in viata mea. Dar nu am avut niciodata. De 20 de ani indur jigniri si batai, iar acum primesc numai umilinte”, a mai spus Anca Codrescu, adaugand ca actorul s-a indepartat de ea dupa ce s-a recasatorit.