Cristi Borcea, măsură fără precedent luată din spatele gratiilor. Poate fi liber înainte de Crăciun

Cristi Borcea a depus în premieră o cerere de eliberare din puşcărie, aceasta urmând să fie judecată pe data de 20 decembrie. Borcea a divorţat de curând de Alina Vidican, iar Valentina Pelinel s-a mutat deja în casa lui, împreună cu bebeluşul

13 dec. 2016, 09:57
Cristi Borcea, măsură fără precedent luată din spatele gratiilor. Poate fi liber înainte de Crăciun

Cristi Borcea a depus o cerere de eliberare condiţionată la Judecătoria Medgidia. Este pentru prima dată când fostul acţionar de la Dinamo le cere judecătorilor să-l lase să iasă mai repede din puşcărie. De altfel, el este singurul care a mai rămas în spatele gratiilor, dintre cei condamnaţi în Dosarul Transferurilor, fără să fi făcut o astfel de solicitare.

Potrivit România TV, cererea lui Cristi Borcea va fi judecată pe 20 decembrie.

În prezent, Cristi Borcea, având în vedere cele două dosare în care a fost condamnat, ar avea de executat peste şapte ani de închisoare.

Pe de altă parte, familia îl aşteaptă acasă chiar de Sărbători. „Cristi, din păcate, nu stă foarte bine la capitolul sănătate, iar acest lucru se vede, pentru că a avut multe greutăţi şi probleme în ultima perioadă. Noi, familia, îl sprijinim şi sper că de Crăciun să vină să îşi vadă familia. Crăciunul îl facem mereu în familie, cu bucate special pregătite de mine„, a mărturisea zilele trecute Mihaela Borcea, prima soţie a lui Cristi Borcea.