Cristiano Ronaldo-primul meci jucat în acest sezon, primul gol marcat. Real a învins cu 5-2 pe Osasuna

Cristiano Ronaldo a marcat un gol la primul meci jucat în acest sezon, în partida pe care echipa sa, Real Madrid, a câştigat-o, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 5-2 (3-0), în faţa formaţiei Osasuna Pamplona, în etapa a treia a campionatului Spaniei.

10 sept. 2016, 16:00
Cristiano Ronaldo-primul meci jucat în acest sezon, primul gol marcat. Real a învins cu 5-2 pe Osasuna

Cristiano Ronaldo a jucat sâmbătă primul său meci după accidentarea suferită în finala EURO 2016, contra Franţei, pe 10 iulie. Starul portughez a fost cel care a deschis scorul în confruntarea cu Osasuna Pamplona, în minutul 6, din pasa lui Bale.

Până la pauză au mai punctat Danilo şi Sergio Ramos, astfel că madrilenii au intrat la cabine cu un avantaj de 3-0. Pepe şi Modric au mai marcat pentru Real în partea secundă, dar finalul le-a aparţinut oapeţilor, care au redus din diferenţă în minutul 64, în minutul 72 au ratat un penalty, iar în 78 au punctat pentru 5-2.

După trei etape jucat în campionatul Spaniei, Real Madrid are punctaj maxim şi un golaveraj de 10 goluri marcate şi 3 primite. Totodată, Ronaldo a ajuns la 261 goluri marcate în tricoul lui Real Madrid, în 237 de partide.