Cu ce bărbat poţi să ai o relaţie de lungă durată în funcţie de zodia lui

Relațiile de lungă durată nu sunt punctul forte al multor oameni, mai ales atunci când se află la vârsta la care pot face absolut tot ceea ce vor. Dacă ar fi să ne gândim la cele două sexe, probabil că numărul femeilor care își doresc o relație stabilă și de viitor este mai mare decât cel al bărbaților.

25 aug. 2017, 12:01
Cu ce bărbat poţi să ai o relaţie de lungă durată în funcţie de zodia lui

Dacă te interesează să afli cu ce bărbat poți avea o relație de lungă durată, primul indiciu se poate afla chiar în zodia sa, scrie tasta.ro. Mai jos, regăsești o listă cu bărbații cu care poți avea o relație lungă și frumoasă, în funcție de semnul zodiacal sub care s-au născut:

Citeşte şi Horoscop Oana Hanganu: Zodiacul iubirii pentru luna SEPTEMBRIE

Berbec

El este adeptul relațiilor de scurtă durată. Se îndrăgostește rapid, și tot la fel de repede îi trece. La început de relație, tinde să facă promisiuni și să se proiecteze în viitor, dar odată ce trece timpul, începe să bată în retragere. Dacă apar certuri în relația voastră, el își va lua tălpășița imediat, fără să ai un drept la replică.

Taur

Bărbatul Taur se îndrăgostește foarte greu, deoarece este foarte pretențios. Își dorește o femeie frumoasă, inteligentă și nu se lasă păcălit prea ușor. Dar când se îndrăgostește, Taurul o face pentru toată viața. Se dedică în întregime unei relații și dorește ca totul să meargă la fel de bine ca la început. Sexul este important pentru un Taur, iar dacă sunt probleme la acest capitol, va fi foarte tentat să își înșele partenera – într-un mod discret și fără a părăsi relația actuală.

Gemeni

Acest bărbat este fidel, dar din punct de vedere social, adoră să interacționeze cu orice femeie care-i iese în cale. Un mic flirt sau un compliment bun dovedește calitățile lui de cuceritor. Dacă ești într-o relație cu el, trebuie să te obișnuiești cu acest gen de comportament, cu toate că nu ar trebui să-ți faci griji că te va înșela.

Rac

El este fidel din fire, pune mult preț pe familie, iar când este îndrăgostit, se implică pe deplin în relație. Dacă nevoile lui sunt împlinite, nu va părăsi relația. Dar ai grijă, Racul este pretențios din fire și greu de mulțumit.

Leu

Leul adoră să fie vânător și să-ți urmărească fiecare mișcare, până când îi cazi în plasă. Este cuceritor din fire, așa că nu se gândește să între într-o relație serioasă prea curând. Cel puțin nu atâta timp cât femeile vor roi în jurul său. Este fidel doar atâta timp cât va dura relația, dar nu te aștepta să fie vorba de o perioadă lungă de timp. Mai devreme sau mai târziu, va ieși din nou la vânătoare.

Citeşte şi Horoscop 25 august 2017. Leii sunt în faţa unui nou început. Vezi ce rezervă astrele celorlalte zodii

Fecioară

El își alege cu grijă femeia și nu se aruncă rapid într-o relație serioasă. Dacă nu petreceți suficient timp împreună, nu se va grăbi să formeze o relație de lungă durată cu tine. El vrea siguranță materială și financiară, iar dragostea este ultimul lucru la care se gândește. Dar dacă decide să se implice într-o relație serioasă, nu ai nici un motiv de îngrijorare.

Balanță

Acest bărbat dorește să aibă parte de echilibru, așadar, pentru el va conta să fiți prieteni, iar mai apoi posibili iubiți. Este mofturos și nu prea are încredere în sine. Prin urmare, gusturile sale se schimbă de la o zi la alta. Dacă vrei să ai o relație de lungă durată cu el, trebuie să lupți să-i menții viu interesul, mai ales în pat.

Scorpion

Scorpionul este de fapt unul dintre cei mai fideli bărbați. Când se îndrăgostește, se dedică întru totul relației, și dorește ca ea să dureze pentru totdeauna. Are mult succes la femei, prin urmare, tentațiile vor fi la orice pas. Vei avea mereu rivale, și va trebui să lupți în permanență pentru a nu-l pierde.

Săgetător

Este un aventurier din fire, și e foarte greu de convins să se stabilească la casa lui. Bărbatul Săgetător nu acceptă pe oricine în viața sa, iar dacă ai reușit să-i trezești interesul, să nu te aștepți prea curând la o implicație serioasă din partea lui. Pentru a avea o relație de lungă durată cu el, trebuie să-i oferi libertate și să îl ierți dacă va greși în fața ta.

Capricorn

Este un bărbat tradiționalist din fire, și obișnuiește să facă toate lucrurile la timpul lor. Când este într-o relație, la început va fi o perioadă de tatonare, urmată de o relație stabilă, apoi de o căsnicie fericită până la adânci bătrâneți.

Vărsător

Nu te aștepta ca el să stea lângă tine toată viața. E foarte pretențios la femei, iar mediul social nu îl face să fie bărbatul pe care să te poți baza la bine și la greu. Adoră varietatea, iar pentru o relație serioasă, trebuie să aibă sentimente puternice față de parteneră.

Pești

Este extrem de fidel din fire, iar dacă reușește să-și găsească sufletul pereche, rămâne lângă el toată viața. El vrea căsnicia perfectă, familia fericită cu mulți copii. Rar se întâmplă să înșele, dar nu ai motiv să-ți faci griji. Te va face să te simți cea mai norocoasă femeie din lume dacă vei avea o relație cu el.