Cum îl poţi face să se îndrăgostească iremediabil de tine, în funcţie de zodia lui

Fiecare persoană își dorește să-și găsească pe cineva alături de care să-și petreacă restul zilelor sau cum spun unii, dragostea vieții lor. ei bine, este destul de greu să găsești pe cineva cu care să fii 100% compatibil și cu care să rămâi toată viața.

04 feb. 2018, 17:39
Cum îl poţi face să se îndrăgostească iremediabil de tine, în funcţie de zodia lui

Se spune că dragostea este complicată, însă nu este deloc așa, scrie estisuperba.ro. Oamenii complică lucrurile. Poate că și tu ai întâlnit pe cineva și te-ai îndrăgostit, însă nu ești sigură că îți împărtășește sentimentele.

Citeşte şi Horoscop februarie 2018: Zodiile care formează un cuplu ideal

Astrele ne dezvăluie ce trebuie să faci pentru ca un bărbat să se îndrăgostească de tine, în funcție de semnul lui zodiacal. Vezi ce trebuie să faci!

BERBEC:

Acești nativi iubesc provocările și dacă placi un berbec, este mai bine dacă nu-i spui direct. Berbecii vor să lupte pentru dragoste și cu cât te lași mai greu cucerită de ai, cu atât te vor aprecia mai mult. Cu cât te vor vedea mai rar, cu atât va fi dragostea și dorul mai mare.

TAUR:

Taurii sunt extrem de afectuoși și tânjesc după dragoste, însă îi poți speria dacă încerci să grăbești lucrurile în relație. Trebui să îi iei cât se poate de ușor, iar dacă vei fi nevoită să faci tu primul pas, fă-l pentru că va aprecia asta.

GEMENI:

Cucerirea unui nativ din gemeni nu este cel mai ușor lucru. Pentru a cuceri un nativ geamăn, este foarte important să nu dramatizezi totul pentru că nu le place deloc. Pentru a ajunge la inima acestor nativi este important să fii cât mai prietenoasă.

Citeşte şi Horoscop dragoste săptămâna 29 ianuarie- 4 februarie 2018. Stres şi discuţii în contradictoriu. Află care sunt zodiile cu probleme

RAC:

Dacă vrei să fii cu un nativ din zodia rac, trebuie să fii cât se poate de sinceră în legătură cu sentimentele și intențiile tale. Vor aprecia acest lucru și se vor simți confortabil în preajma ta. Lor le plac femeile independente și puternice.

LEU:

Deși leii vor să pară puternici, au și ei slăbiciunile lor și vor aprecia oricât o femeie care are grijă de ei și care îi susține. Dacă îi și gâdili puțin orgoliul, atunci vei cuceri cu siguranță inima leului.

FECIOARĂ:

Bărbații fecioară sunt destul de pretențioși, însă dacă ești o femeie puternică și inteligentă, șansele de a ajunge la inima acestor nativi cresc semnificativ.

BALANȚĂ:

Acești bărbați caută o femeie care să-i înțeleagă fără să fie nevoie de cuvinte. Balanțele sunt persoane optimiste și vor ca partenera lor să fie la fel. Dacă vrei să fi cu un bărbat balanță, ar trebui să înveți cum să-l satisfaci din punct de vedere emoțional.

SCORPION:

Bărbații scorpion sun extrem de pasionali în relații și pentru a-i cuceri nu trebuie să le dai impresia că ești disponibilă 24/24 pentru ei. Lasă-i să lupte pentru atenția ta, acest lucru îi va incita.

SĂGETĂTOR:

Acești nativi sunt atrași de femeile inteligente cu care pot purta conversații cât mai interesante. De asemenea, iubesc femeile ambițioase, care se pot descurca și singure.

CAPRICORN:

Acești nativi sunt extrem de direcți și în momentul în care vor avea ceva să-ți sună, o vor face. Apreciază extrem demult loialitatea, mai presus de toate, și vor ca partenera lor să îi susțină mereu.

VĂRSĂTOR:

Bărbații vărsător sunt peroane unice și dacă vrei să-i cucerești, nu vei avea o misiune ușoară. Acești bărbați iubesc femeile care nu se tem să fie ele însele și mai ales, femeile care se iubesc așa cum sunt.

PEȘTI:

Acești bărbați sunt extrem de emotivi, spontani și imprevizibili, dar nu vei regreta dacă abții iubirea acestora. Sunt romantici și vor face tot felul de gesturi pline de iubire. Vor aprecia o femeie ca și ei, romantică, o femeie care nu se teme să-și arate sentimentele.