Cum le ajută masturbarea pe femei

Autosatisfacerea este la fel de benefica pentru femei, cum este si pentru barbati. Aflati mai jos cat de bine face masturbarea sanatii feminine.

RomaniaTV.net
04 iul. 2017, 20:36
Cum le ajută masturbarea pe femei

Ajuta la imbunatatirea sanatatii cervixului

Este, in general, accepta ideea ca autosfatisfacerea regulata ajuta barbatii sa reduca riscul de cancer la prostata, iar acum s-au descoperit legaturi directe intre sanatatea cervicala si masturbarea feminina. Expertii spus ca autosatisfacerea feminina este foarte sanatoasa datorita unei functii musculare. Cand femeia ajunge la orgasm cervixul se deschide, iar mucusul cervical creste in aciditate si volum. Aciditatea este cauzata de o crestere a bacteriilor bune, iar fluidul ce trece de la cervix la vagin lubrifiaza si elimina orice bacterie periculoasa care au putea cauza infectii.

Ajuta la imbunatatirea starii de spirit
Cu alte cuvinte, pentru a se simti bine, femeile ar trebui sa se autosfatisfaca. Masturbarea este considerata un agent instant de imbunatatire al starii emotionale. Pentru ca hormonii eliminati inainte, in timpul si dupa atingerea orgasmului, numiti epinefidrina si dopamina te fac sa te simti bine.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.