Cumplit! Ce a scris în biletele de adio poliţistul care şi-a omorât copilul de numai trei ani

Marius Franţescu, polițistul care şi-a omorât copilul de numai trei ani şi apoi s-a sinucis, a lăsat mai multe bilete de adio halucinante.

RomaniaTV.net
04 nov. 2018, 09:52
Cumplit! Ce a scris în biletele de adio poliţistul care şi-a omorât copilul de numai trei ani

Detalii cutremurătoare în cazul crimei din Pitești în care un polițist și-a omorât copilul după care s-a sinucis. Acesta a făcut cerere cu o zi înainte pentru a-și ridica arma de la serviciu. Pe lângă asta, el a lăsat mai multe bilete de adio înainte de a-și pune capăt zilelor.

„Am găsit bilete lăsate, le-am ridicat, urmează să le analizăm, să vedem dacă au fost scrise de către acesta”, a declarat Marius Ştefan, prim-procurorul care se ocupă de caz. 

Detalii TERIBILE în cazul crimei urmate de sinucidere din Piteşti. Ce au descoperit anchetatorii

Ştefan a mai dezvăluit că Marius Franțescu și-a justificat „oarecum gestul” de a-și pune capăt zilelor la scurt timp după ce și-a asasinat fiul de doar trei anișori. În cadrul declarațiilor, procurorul a precizat că nu poate fi dezvăluit textul, pentru că e ceva ce ține de intimitatea persoanei.

„Ţine de intimitatea persoanei, a încercat oarecum să-şi justifice gestul făcut”, a mai spus prim-procurorul.

„Am găsit şi un recipient, dar urmează să stabilim dacă într-adevăr a consumat băuturi alcoolice. Un recipient cu băuturi alcoolice, dar nu putem să stabilim în momentul de faţă dacă a consumat acum sau înainte”, a explicat Marius Ştefan. 

Procurorul a mai declarat că poliţistul a folosit arma din dotare, pe care a ridicat-o în scopul de a participa la o misiune.

„Două focuri au fost trase, câte unul pentru fiecare. Atât în ceea ce priveşte bărbatul, cât şi copilul, plăgile sunt în zona capului şi au fost fatale”, a completat anchetatorul.

Cine este poliţistul care şi-a omorât copilul de trei ani, iar apoi s-a sinucis. Noi detalii FOTO