Declaraţie şocantă a lui Cristian Ciocan, după ce l-a învins pe americanul Kevin Johnson

Campionul european la categoria grea Cristian Ciocan a înregistrat, weekend-ul trecut, o victorie mare în faţa americanului Kevin Johnson. Pugilistul născut la Pechea a făcut o dezvăluire şocantă la câteva ore după terminarea luptei care a avut loc la Hamburg.

23 dec. 2013, 09:03
Declaraţie şocantă a lui Cristian Ciocan, după ce l-a învins pe americanul Kevin Johnson

Cristian Ciocan a ajuns la a 15-a victorie la profesionism după ce l-a învins la puncte pe americanul care a rezistat 12 reprize în faţa lui Vitali Klitschko, scrie ziarulring.ro.

La câteva ore după această izbândă, boxerul român a spus cum au stat lucrurile înaintea confruntării. „Puţină lume ştie că eu, cu cinci zile înaintea meciului, am luat un virus şi am fost răcit. Două zile am zăcut, că nu mai eram în stare de nimic. Vineri, managerul meu, Eroyl, a vrut să anuleze meciul. Toţi din staff au fost răciţi. Când am intrat în ring, nu eram refăcut, nu puteam respira pe nas. Îţi dai seama că, dacă amânam meciul, lumea spunea că este vrăjeală, că eu fug de Johnson. Am tras de mine şi mă bucur că a ieşit bine: am câştigat şi sunt întreg”, a declarat Cristian Ciocan.