Declaraţii ULUITOARE ale primarului Gheorghe Nichita: „Trebuie să te dezbraci în Piaţa Unirii” VIDEO

Gheorghe Nichita, primarul Iaşiului, a făcut declaraţii uluitoare în urmă cu câteva săptămâni, în timpul unui interviu. "Dacă vrei să fii persoană publică trebuie să te dezbraci în Piaţa Unirii", spunea edilul. În plus, el a recunoscut că are probleme în viaţa personală.

06 mai 2015, 10:23
Declaraţii ULUITOARE ale primarului Gheorghe Nichita: „Trebuie să te dezbraci în Piaţa Unirii” VIDEO

Gheorghe Nichita a recunoscut că are probleme în viaţa personală, într-un interviu dat înainte cu câteva săptămâni de scandalul sexual în care este implicat.

Mai e nevoie şi de viaţa ta personală. Din acest motiv foarte multe lucruri nu funcţionează în viaţa mea şi îmi dau seama că nici nu am cum să le fac să funcţioneze. Dar încerc să fac faţă la toate aceste probleme şi îmi spun tot timpul că dacă vrei să fii un om public trebuie să te dezbraci în Piaţa Unirii„, a declarat primarul.

Interviul complet îl puteţi asculta aici:

 

Gheorghe Nichita este cercetat sub control judiciar pentru că şi-a „spionat” amanta, după ce judecătorul de drepturi şi libertăţi a apreciat că în cauză nu se impune privarea de libertate.

În fața judecătorilor, Gheorghe Nichita a susținut că iubita lui, Adina Samson, suferă de o boală autoimună, iar el a făcut tot ce este posibil pentru a-i reda acesteia starea de sănătate, inclusiv la unități medicale din Germania. Nichita a mai declarat că Adina Samson a avut mai multe căderi psihice, fiind aproape de o tentativă de suicid.

CITEŞTE ŞI Părinţii Adinei Samson, iubita lui Gheorghe Nichita, declaraţii uluitoare: A îmbolnăvit-o psihic, nenorocitul!

Primarul le-a mai spus judecătorilor că a petrecut timp îndelungat cu Adina Samson și că „îi este extrem de greu să accepte ideea despărțirii, fiind extrem de gelos, conștientizând însă că este o diferență de vârstă de 25 de ani”.

„Pasiunea pe care a dezvoltat-o pentru martora Samson Adina Mihaela iese din limitele normalului, motiv pentru care a apelat și la sprijinul unui psiholog care este chiar decanul Facultății de psihologie din Iași. Nu crede că trebuie să fie arestat pentru o pasiune umană, pe care încearcă să o amelioreze și să o vindece”, potrivit motivării instanţei.