Demisie neaşteptată la FRF. „Nu avea sens să mai stau”

Răzvan Burleanu a rămas fără unul dintre oamenii care l-au susţinut în campania pentru alegerile de la FRF şi care a ocupat, apoi, o funcţie importantă la Casa Fotbalului.

09 mart. 2016, 15:50
Demisie neaşteptată la FRF. „Nu avea sens să mai stau”

Victoraș Iacob a renunțat în urmă cu puțin timp la funcția pe care o deținea în FRF.

„În campanie, eu i-am spus lui Răzvan Burleanu că-l ajut doar în perioada până la alegeri, dar mi-a răspuns să-şi doreşte să rămân alături de el dacă va fi să câştigăm şi pe o funcţie pe care mi-o voi alege eu.

La puţin timp după ce a fost ales preşedinte mai mulţi oameni au început să-mi transmită că ar fi mai bine să nu mai apar în presă şi să dau declaraţii. Mi s-a părut cel puţin ciudat!

Nu regret experienţa de acolo, dar am plecat cu un gust amar pentru modul în care ne-am despărţit. Mi-aş fi dorit o întâlnire amicală, să ne strângem mâna şi gata, dar totul a fost altfel… E ok, însă, eu nu port pică nimănui”, a spus Victoraş Iacob la Digisport.

„N-avea sens să mai stau. Am considerat că nu mă mai regăsesc în ceea ce făceam la federaţie, în modul în care evoluau lucrurile. Nu mă refer la poziţia pe care mă aflam, aceea de membru la Comisia Tehnică, ci la ceea ce puteam, efectiv, să fac”m a mai spus Victoraș Iacob.