Doi copii de 11 şi 13 ani au dat cu pietre într-un tren. Au lovit un călător chiar în cap

Trenul se afla în mişcare, circulând pe ruta Sânicolau Mare – Arad. Părinţii copiilor au primit 2.000 de lei amendă pentru nesupravegherea minorului.

RomaniaTV.net
27 feb. 2017, 12:27
Doi copii de 11 şi 13 ani au dat cu pietre într-un tren. Au lovit un călător chiar în cap

Doi fraţi de 11 şi 13 ani, nesupravegheaţi de părinţi, au lovit cu pietre un tren de călători care se deplasa pe ruta Sânicolau Mare-Arad, reuşind să spargă un geam şi să lovească un pasager în cap, scrie aradon.ro. Incidentul a avut loc duminică după amiaza, între Halta Felnac şi Bodrogu Nou. Una dintre pietrele aruncate de copii a spart geamul unui vagon de călători, lovind apoi un pasager în cap.

Citeşte şi Panică la intrarea în gara de nord din Timişoara. Un tren a fost cuprins de flăcări

Trenul, care venea dinspre Felnac a oprit în Halta Bodrogu Nou. Aici a fost chemat un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Arad care a acordat călătorului rănit primul ajutor. Pasagerul s-a ales cu o plagă de scalp, fiind transportat la spital pentru investigaţii medicale. Între timp au fost sesizaţi şi poliţiştii care au reuşit identificarea celor care responsabili.

„Poliţiştii de la Transporturi Feroviare au fost sesizaţi despre faptul că persoane iniţial necunoscute ar fi lovit cu pietre un tren care circula pe relaţia Sânicolau Mare-Arad. În urma evenimentelor un călător ar fi fost lovit şi a fost transportat la Unitatea de Primire Urgenţă Arad în vederea acordării de îngrijiri medicale. Împreună cu poliţiştii Postului de Poliţie Zădăreni au fost identificaţi cei bănuiţi de comiterea faptei fiind vorba de doi minori”, a declarat Claudia Iuga, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi loviri şi alte violenţe. Poliţiştii i-au amendat pe părinţii copiilor cu 2.000 de lei pentru nesupravegherea minorului. Urmează ca reprezentanţii CFR să calculeze prejudiciul cauzat de cei doi fraţi.