Doi poliţişti şi un jandarm, internaţi la PSIHIATRIE după ce au snopit în bătaie un tânăr

Doi poliţişti şi un jandarm au fost internaţi la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean Târgu Jiu, în Gorj. Agenţii sunt acuzaţi că au snopit în bătaie un bărbat. Ei sunt cercetaţi pentru tentativă de omor deosbit de grav, iar anchetatorii au cerut expertiza lor psihiatrică.

RomaniaTV.net
25 sept. 2013, 07:09
Doi poliţişti şi un jandarm, internaţi la PSIHIATRIE după ce au snopit în bătaie un tânăr

Cei doi poliţişti şi un jandarm din Gorj care au snopit în bătaie un bărbat, pentru că nu s-a legitimat, au fost internaţi la secţia Psihiatrie a Spitalului Judeţean Târgu-Jiu pentru efectuarea unei expertize psihiatrice, potrivit gorjexclusiv.ro.

La începutul lunii septembrie, Ion Cucăilă a fost internat în stare gravă la secţia de Chirurgie a Spitalului „Tudor Vladimirescu” Târgu-Jiu după ce, în urma unor traumatisme prin lovire, a suferit o hemoragie internă. A fost operat de urgenţă, cu şanse minime, după ce medicii au constatat că bărbatul avea intestinele rupte. Legiştii au stabilit că victimei i-au fost zdrobite organele prin presare cu un corp dur. Cel mai probabil, poliţiştii l-au bătut măr pe bărbat.

Bărbatul a mai povestit că a fost bătut şi în secţia de poliţie, iar după acest episod, poliţiştii l-au băgat în maşină şi l-au abandonat pe malul râului Jiu.