Poliţiştii au deschis DOSAR PENAL după ce parbrizul unei maşini ANAF a fost spart în VAMA VECHE

Poliţiştii constănţeni au deschis un dosar penal după ce parbrizul unei maşini a ANAF a fost spart cu o piatră aruncată de un turist, în timpul controalelor făcute de inspectorii antifraudă la Vama Veche, iar oamenii legii încearcă să îl identifice şi să îl găsească pe autor.

02 mai 2015, 14:37
Poliţiştii au deschis DOSAR PENAL după ce parbrizul unei maşini ANAF a fost spart în VAMA VECHE

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru distrugere după ce unei maşini a ANAF, aflată în Vama Veche, i-a fost spart parbrizul de o piatră aruncată de un turist, scrie Mediafax. 

Până în prezent, autorul acestui gest nu este cunoscut, oamenii legii desfăşurând cercetări pentru identificarea lui.

Incidentul a avut loc în timpul unuia dintre controalele desfăşurate în această perioadă, pe litoral, de către inspectorii antifraudă.

De altfel, reprezentanţii Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală au postat pe pagina de Facebook a instituţiei un mesaj referitor la aceste controale, în care se arată că agenţii economici de pe litoral fiscalizează încasări zilnice de sute de mii de lei.

CITEŞTE ŞI ANAF a descins de 1 MAI în VAMA VECHE. Inspectorii au fost huiduiţi, o maşină vandalizată VIDEO

Agenția Națională de Administrare Fiscală susține că unitățile de pe litoral emit mult mai multe bonuri ca urmare a verificărilor demarate în aceste zile.

„Efectul controalelor Direcției Antifraudă: localurile de pe litoral fiscalizează încasări zilnice de sute de mii de lei”, se scrie într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a ANAF, alături de o poză cu rapoartele generale de vânzări de la două localuri, în ziua de 1 mai.

„Un club din Mamaia a înregistrat vânzări fiscalizate de peste 221.000 de lei într-o singură seară”, informează Agenția.

La începutul săptămânii viitoare ANAF va prezenta rezultatele verificărilor desfășurate la nivel național în timpul minivacanței de 1 mai, mai informează sursa citată.

Inspectorii nu au fost prea bine primiți totuși de turiștii de pe litoral. Apariția reprezentanților ANAF, vineri, pe plaja din Vama Veche i-a enervat pe tinerii veniți să se distreze nestingheriți. Vamaioții i-au huiduit și i-au transformat în ținte pentru glume.

S-a înregistrat și un incident în care o persoană a spart parbrizul unei mașini ANAF.