Drama în familia unui preot: i-au murit copilul şi soţia, după ce aceasta a hotărât să nască natural după două naşteri prin cezariană

Un preot şi-a pierdut în doar o lună şi copilul şi soţia, după ce femeia a ales să nască natural după două cezariene, la un spital privat din Constanţa.

RomaniaTV.net
28 aug. 2018, 11:49
Drama în familia unui preot: i-au murit copilul şi soţia, după ce aceasta a hotărât să nască natural după două naşteri prin cezariană

Naşterea a avut loc la sfârşitul lunii iulie la Spitalul Isis din Constanţa.

Femeia a dorit să nască natural, deşi avea două operaţii de cazariană.

În timpul naşterii, au apărut complicaţii, femeia suferind o ruptură uterină. Bebeluşul a murit chiar în ziua în care a venit pe lume, în ciuda eforturilor medicilor de la Secţia de Terapie Intensivă Nou-Născuţi de la Spitalul Judeţean Constanţa, unde a fost adus de urgenţă. Şansele de supravieţuire erau minime, nou-născutul primind scoprul Apgar 1 la naştere. După nici o lună, a murit şi mama, tot în spitalul constănţean.

„A fost adus la Urgenţă un bebeluş în stare critică, după o naştere prin cezariană, la o clinică privată, care a fost internat în secţia de Terapie Intensivă Nou-Născuţi. A venit cu scor Apgar 1, deci în stare foarte gravă. Din păcate, în ciuda eforturilor medicilor şi a întregii echipe medicale, copilul a decedat. La scurt timp, în cursul aceleiaşi zile, a fost adusă şi mama copilului, la fel, în stare gravă, şi a fost internată la secţia Terapie Intensivă”, declarau reprezentanţii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă.

Cazul acestei mame care decedează după ce a născut în mediul privat nu este singular. Numai anul acesta, au avut loc alte câteva astfel de experiențe neplăcute în cadrul altor familii. Femeile au născut la privat și la scurt timp după aceea starea lor de sănătate s-a deteriorat, fiind duse de urgență la spitalul de stat.