Duba mascaţilor din Suceava, implicată într-un accident rutier VIDEO

Mascaţii din Suceava au fost implicaţi, vineri, într-un accident rutier. Maşina de intervenţii a fost lovită violent de un autoturism al cărui şofer nu a dat prioritate, deşi duba poliţiei avea girofarurile pornite.

27 feb. 2015, 10:17
Duba mascaţilor din Suceava, implicată într-un accident rutier VIDEO

Mascaţii din Suceava se aflau în misiune. Au intrat într-o intersecţie cu sirena şi luminile pornite, însă un şofer din trafic a văzut verde la semafor şi a trecut şi el. „Mă uitam în oglindă să văd dacă vine cineva din spate. Nu mi-am dat seama că vin chiar din partea dreaptă. Dacă aveam timp să frânez, frânam. Poate dacă nu erau stâlpul şi bradul îi vedeam„, a declarat şoferul vinovat.

Autospeciala a intrat în intersecţie, moment în care nu i s-a acordat prioritate de către un şofer în vârstă de 50 de ani, intrând în coliziune cu autospeciala. Din fericire, în urma accidentului nu au rezultat victime omeneşti„, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu.

Atât duba mascaţilor, cât şi cealaltă maşină au fost avariate serios. Şoferul vinovat a fost amendat cu 585 de lei şi a rămas pieton pentru următoarele două luni.

CITEŞTE ŞI: Accident grav: S-a prăbuşit în gol de pe o pasarelă de pe autostradă. VIDEO