E tânără şi frumoasă, dar suferă de o boală groaznică din cauza căreia nu iese din casă

O tânără care aparent nu are nici o problemă de sănătate a povestit chinul prin care trece datorită bolii ei. Carla Thompson are 22 de ani şi este foarte frumoasă. Totuşi, ea ascunde o boală care o ţine în casă: ea suferă de tulburare dismorfică corporală sau "sindromul urâţeniei", scrie Click.

02 iun. 2015, 06:39
E tânără şi frumoasă, dar suferă de o boală groaznică din cauza căreia nu iese din casă

Carla a povestit că suferă de această boală de la 13 ani şi că nu ieşea din casă pentru că se simte prea urâtă. Ba chiar, ea căuta persoane care să o facă să se simtă apreciată, motiv pentru care a ajuns în relaţii nocive.

„Eram foarte stresată de felul în care arătam şi pe măsură ce am crescut, a devenit mai rău. E greu să descriu cum mă simt. Cred că dezgust e cel mai potrivit”, a spus Carla, conform mirror.co.uk

Deşi încă nu ştie cum să se iubească pe sine, tânăra a recunoscut că face paşi spre recuperare de când a fost diagnosticată cu această boală.

„Trebuie să combat gândurile negative care îmi vin în minte. Dacă le laşi să te acapareze, pot avea un efect devastator. E important ca oamenii să ştie că asta e o boală serioasă. Oamenii suferă în tăcere şi simt că nu au pe nimeni care să îi ajute”, a mai spus Carla.