El este cel mai urmărit sportiv român de pe Facebook. Iată cine este şi cum a ajuns Campionul Musclemania FOTO

Invitat în studiourile Televiziunii Române, în cadrul emisiunii 1Matinal, transsmisă în direct, Valentin Bosioc, campionul Musclemania și antrenorul personal al celebrităților, a dezvăluit puțin din secretele sale.

29 ian. 2018, 10:42

Sportivul a discutat despre importanța nutriției echilibrate, despre cât de important e un antrenor personal în atingerea obiectivului atunci când vine vorba de fitness și un stil de viață sănătos, însa Valentin a vorbit și despre cum este să devii numărul unu pe cunoscuta rețea de socializare, Facebook.

Valentin are în prezent pe pagina sa verificată de Facebook, peste 2 milioane 800 de urmăritori cărora le transmite zilnic informații calitative despre tot ce înseamnă stil de viață sănătos, alimentație echilibrată, sport făcut așa cum trebuie.

Citeşte şi George Soros: Facebook şi Google reprezintă o ameninţare la adresa democraţiei şi a inovaţiei. Zilele lor sunt numărate

Antrenorul personal are urmăritori din întreaga lume, postează atât în engleză cât și în română și ajută, în limita timpului disponibil pe toți cei care îi trec pragul virtual.

Valentin Bosioc este campion internațional Musclemania Paris și vicecampion național la culturism clasic. Este instructor fitness, antrenor personal și tehnician nutriționist cu acreditări recunoscute pe plan național și internațional. Ca o formalitate are și cursul de prim ajutor internațional absolvit și acreditat.

Copntinuarea articolului pe teotrandafir.com.