Eroină la 7 ANI: O fetiţă şi-a salvat sora mai mică dintr-un incendiu care le-a mistuit casa

O fetiţă de 7 ani din Ploieşti şi-a salvat sora mai mică dintr-un incendiu care le cuprinsese casa. În momentul izbucnirii focului, în casă se aflau mai multe persoane. Incendiul a fost anunţat de buncii fetelor care au sunat la 112. La vedere flăcărilor, mama fetelor a suferit un atac de panică.

RomaniaTV.net
30 oct. 2013, 06:44
Eroină la 7 ANI: O fetiţă şi-a salvat sora mai mică dintr-un incendiu care le-a mistuit casa

O fată de doar 7 ani din Ploiesti a devenit eroină după ce şi-a salvat surioara de numai câteva luni din flăcările care au cuprins casa. Fetiţa a dus în brate bebeluşul şi apoi a alertat bunicii, potrivit România TV.

Citeşte şi Doi COPII de doi şi patru ani au ARS DE VII în urma unui incendiu puternic VIDEO

Incendiul a izbucnit când toata lumea se pregătea de culcare. Un scurt circuit a declanşat flăcările în casa în care erau mai multe persoane, printre care un bebeluş şi o fetiţă de 7 ani. Bunicii copiilor au sunat imediat la 112. Vecinii au ieşit ingroziti din case, spericaţi că focul s-ar putea extinde şi la ei. Pentru ca era pericol ca focul să se reaprindă, a fost întrerupt curentul electric.

S-a intervenit cu 5 autospeciale cu apă şi spumă. Singurul impediment a fost că sunt casele lipite una de alta. Asta a fost singurul lucru care a îngrunat intervenţia„, a declarat Paul Voloacă, ISU Ploieşti.

Citeşte şi Imagini dramatice surprinse în SUA: Cum a fost salvat un băieţel din incendiu VIDEO

Mama copiilor a suferit un atac de panică şi a avut nevoie de îngrijiri medicale. Nu au existat victime, dar pagubele materiale sunt însemnate.