Escrocii cu METODA ACCIDENTUL caută victime printre copii. O fetiţă a fost convisă să dea totul din casă

METODA ACCIDENTUL. Escrocii cu metoda "Accidentul" nu au limite. Au păcălit sute de pensionari, iar acum îşi caută victime printre copii. O fetiţă de 10 ani a fost păcălită că mama ei a avut un accident şi a fost convinsă să dea din casă bijuterii şi bani unui necunoscut. În şcoli a început o adevărată campanie de prevenire.

30 mart. 2015, 07:02
Escrocii cu METODA ACCIDENTUL caută victime printre copii. O fetiţă a fost convisă să dea totul din casă

METODA ACCIDENTUL. O fetiță de 10 ani a fost păcălită prin telefon de un necunoscut că mama ei a făcut un accident şi a fost convinsă să dea bijuteriile și toți banii din casă pentru a o scăpa de pedeaspsă. Potrivit reporterntv.ro, copila din Constanța a crezut povestea și a mers imediat la întâlnirea cu presupusul avocat. Convinsă că așa își ajută mama, i-a dat necunoscutului banii și bijuteriile. Valoarea prejudiciului a fost de 2.000 de lei.

Citeşte şi: Doi bătrâni din Constanţa, păcăliţi prin metoda „Accidentul”. Le-au dat hoţilor 60.000 lei VIDEO

Cazul fetiței de la Constanța nu este singular. Anul trecut, un copil de 12 ani din Brăila a luat din casă toate economiile familiei, 12.000 de lei, 400 de euro și mai multe bijuterii, pe care le-a dat unui necunoscut. Acesta a susținut că a fost trimis de tatăl băiatului care fusese implicat într-un accident.

Citeşte şi: Escrocii s-au reorientat: Au o nouă metodă de tip „accidentul”, care îi vizează pe primari