EXATLON ROMANIA 11 APRILIE 2018 KANAL D: A părăsit competiţia, primele declaraţii şi primul anunţ pe Facebook. Cine a câştigat

EXATLON ROMANIA 11 APRILIE 2018 KANAL D: In editia Exatlon 10 aprilie s-a dus o noua lupta pentru casa. Dupa mai bine de o luna de dormit in casa, Faimosii s-au intors la cotet si se plang de conditiile vitrege. 

11 apr. 2018, 11:03
EXATLON ROMANIA 11 APRILIE 2018 KANAL D: A părăsit competiţia, primele declaraţii şi primul anunţ pe Facebook. Cine a câştigat

EXATLON ROMANIA 11 APRILIE 2018 KANAL D: Urmează un mini-game, cu un labirint. Cei care câștigă vor mânca tocăniță. 

FAIMOȘII – RĂZBOINICII:  1 – 0/ 2 – 0/ 3 – 2/ 3 – 3

Războinicii au câștigat: ei vor merge la restaurant și vor mânca cea mai bună pizza. 

FAIMOȘII – RĂZBOINICII: 0 – 1/ 0 – 2/ 1 –  2/ 1 – 3/ 1 – 4 / 2 – 4/ 2 – 5/ 3 – 5/ 4 – 5/ 5 – 5/ 6 – 5/ 7 – 5/ 8 – 6/ 8 – 7/ 8 – 8/ 9 – 8/ 9 – 9/ 9 – 10

EXATLON ROMANIA 11 APRILIE 2018 KANAL D:„Oricat am incerca sa ne consolam este o diferenta mare. La cotet soarele este pe noi de la ora 6:00. Eu dorm mai mult, dar acolo nu prea pot. Sunt gandaci si tot felul de vietati. E adevarat ca este mai bine in casa”, a spus Diana Belbita in editia Exatlon 10 aprilie.

„Eu ma obisnuiesc cu greul, privesc partea buna, vad mai mult cerul. Cred ca te odihnesti mai bine in casa”, a spus Vladimir Draghia.  

Din pacate pentru ei, Faimosii au pierdut casa si in emisiunea Exatlon 10 aprilie. Razboinicii au castigat cu 10-6.
EXATLON ROMANIA 11 APRILIE 2018 KANAL D: Oltin Hurezeanu, primul mesaj după ce a părăsit Exatlon și a revenit în țară! Ce i-au transmis fanii

Oltin Hurezeanu a părăsit Exatlon din pricina unei accidentări. Cel considerat veriga slabă din echipa Faimoșilor a mai rezistat doar câteva zile de la eliminarea Dianei Bulimar, înainte să declare forfait.

“De câteva zile am o durere. Ține de o afecțiune autoimună, mai ales în conditiile de umezeală din coteț, pur și simplu am dureri ascuțite. Acestea mă împiedică sa fac efort. Când am sărit de pe scări m-a săgetat o durere”, a explicat Oltin Hurezeanu, înainte de a pleca de la Exatlon. 

Ajuns în România, Oltin nu a oferit niciun interviu despre retragerea sa, preferând să păstreze discreția.

La fel de discret este și pe rețelele de socializare. Totuși, de Paște, acesta și-a actualizat fotografia de copertă, postând o poză cu tematică religioasă. Imaginea era însoțită de comentariul: „Înviere-Bucurie!

Felicitari, Oltin, ai inteles , chiar si in al-12-lea ceas sa te retragi din competitia Exatlon. Nu conteaza ce strategie ai ales. Toate cele bune!, a scris unul dintre prietenii virtuali ai acestuia, pe Facebook.

Oltin Hurezeanu (43 de ani) este absolvent de “Drept”, actor și pasionat de cascadorie, arte marțiale și kempo, fiind primul român care a pozat pentru revistă de succes “Men’s Health”.