FACEBOOK a implementat schimbarea. Ce poţi face acum de pe contul tău

Poţi transmite LIVE pe FACEBOOK şi în grupuri şi evenimente: Cum transmiţi LIVE pe Facebook ACUM...

22 apr. 2016, 13:35
FACEBOOK a implementat schimbarea. Ce poţi face acum de pe contul tău

FACEBOOK LIVE. Puţini utilizatori ştiu că, dacă organizezi un eveniment pe Facebook sau creezi un grup, poţi să şi transmiţi LIVE pe Facebook pentru cei care se înscriu. Cum este posibil acest lucru? Noobz.ro vorbeşte despre întregul proces.

Cu FACEBOOK LIVE poţi folosi de acum telefonul pentru a împărtăşi un moment instant cu persoanele de care îţi pasă cel mai mult. Asta înseamnă prieteni, familie sau fanii care sunt mereu alături de tine şi pot să îţi răspundă la comentarii şi le poţi vedea reacţiile.

De la lansarea funcţiei LIVE pe Facebook pentru persoanele publice prin intermediul aplicaţiei Mentions şi mai recent pentru toate persoanele din Stalele Unite ale Americii care folosesc aplicaţia pentru iOS şi Android, am fost surprinşi şi încântaţi de modul în care oamenii utilizează video-urile live pentru a se conecta şi pentru a interacţiona cu toate persoanele din lume.

Oamenii le permit prietenilor lor să le descopere hobby-urile. Părinţii folosesc aplicaţia LIVE pentru a împărtăşi momente din viaţa copiilor lor cu alte familii de pe Facebook, atleţii ajung mai aproape de fani, fiecare chef aduce în bucutăria sa mai mulţi ucenici înm acelaşi timp, iar muzicienii pot transmite LIVE pe FACEBOOK concerte pentru prietenii lor. Multe persoane din întreaga lum folosesc FACEBOOK LIVE în diferite moduri pentru a vorbi şi pentru a interacţiona cu persoanele care contează cel mai mult pentru ei.

FACEBOOK a introdus recent funcţia LIVE pentru GRUPURI şi EVENIMENTE – Cum transmiţi LIVE pe Facebook şi de ce trucuri trebuie să ţii cont.