FCSB a făcut un transfer surpriză. L-a luat pe Golofca, de la Botoşani

Atacantul echipei de fotbal FC Botoșani, Cătălin Golofca, a semnat, duminică, un contract pentru o perioadă de patru ani cu gruparea bucureșteană FCSB, a declarat președintele FC Botoșani, Cornel Șfaițer.

07 aug. 2017, 05:55
FCSB a făcut un transfer surpriză. L-a luat pe Golofca, de la Botoşani

Directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica, a anunţat, luni, transferul mijlocaşului Cătălin Golofca printr-un mesaj ironic la adresa rivalilor de la Dinamo, postând pe contul său de Facebook imagini cu golul marcat de fostul jucător al FC Botoşani, din meciul câştigat la Bucureşti cu formaţia antreantă de Cosmin Contra, scor 1-0, în etapa a II-a a Ligii I.

„Coregrafii să fie atenţi la faza asta. Vor vedea ceva asemănător în derby. Bine ai venit, Cătălin Golofca!”, a scris Stoica.

În schimbul lui Golofca, FC Botoșani va primi 400.000 de euro și 60% din sumele încasate dintr-un eventual transfer ulterior. „Jucătorul a părăsit deja echipa, aflându-se la București, unde se va alătura formației FCSB„, a afirmat Cornel Șfaițer.

Cătălin Golofca, în vârstă de 27 de ani, a marcat trei goluri în primele patru etape ale acestui campionat, reușind o dublă în meciul de vineri din deplasare cu FC Voluntari (3-1).