FCSB a învins Gaz Metan Mediaş, scor 2-1. Alibec a marcat primul său gol în actuala ediţie a Ligii I

Formaţia FCSB a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a XXIII-a a Ligii I, în care Denis Alibec a marcat pentru prima dată în actuala ediţie de campionat.

03 feb. 2018, 21:16
FCSB a învins Gaz Metan Mediaş, scor 2-1. Alibec a marcat primul său gol în actuala ediţie a Ligii I

Alibec a înscris în minutul 62. Celălalt gol al oaspeţilor a fost înscris de Budescu ’25 (penalti), iar pentru gazde a marcat Larie, în minutul 79 (autogol). 0-1: Budescu a transformat un penalti acordat pentru un fault al lui Chamed asupra sa. 0-2: Alibec a înscris de la aproximativ 13  după o pasă de la Budescu. 1-2: Larie a trimis mingea în propria poartă, deviind mingea la un şut al lui Neagu din afara careului.

În minutul 5, jocul a fost întrerupt pentru scurt timp, după ce pe gazon au fost aruncate mai multe suluri de hârtie, transmite News.ro.

Gaz Metan Mediaş: Greab – V. Creţu (Romeo ’85), M. Constantin, Sîrghi, Popovici – Rosado, Diogo (Neagu ’63) – Caiado (Fernandes ’63), Olaru, Chamed – M. Rondon. Antrenor: Cristian Pustai.

FCSB: A. Vlad – Benzar, V. Găman, Larie, Momcilovici – Pintilii, Nedelcu (Filip ’46) – Man (Alibec ’46), Budescu, Teixeira – Fl. Tănase (Cr. Tănase ’73). Antrenor: Nicolae Dică

Cartonaşe galbene: Sîrghi ’51, M. Constantin ’90+4 / Budescu ’59, Larie ’68, Alibec ’74, Teixeira ’74, Momcilovici ’85

Arbitri: Adrian Comănescu – Dragoş Iliescu, Mihai Marica – Marian Balaci

Observatori: Cristian Nica, Viorel Ilinca