Femeia visurilor oricărui bărbat. Top 3 soţii ideale conform zodiacului

1. Rac. Femeile Rac nu îşi ascund niciodată sentimentele profunde. Vor face orice le stă în putinţă ca să fie fericite alături de bărbatul iubit şi pentru fericirea acestuia.

10 feb. 2018, 10:43
Femeia visurilor oricărui bărbat. Top 3 soţii ideale conform zodiacului

1. Rac

Femeile Rac nu îşi ascund niciodată sentimentele profunde. Vor face orice le stă în putinţă ca să fie fericite alături de bărbatul iubit şi pentru fericirea acestuia.

Citeşte şi Zodiac chinezesc ZILNIC. JOI 8 FEBRUARIE 2018. Cum îţi este ziua după energiile cosmice chinezeşti

Femeile născute în zodia Rac sunt extrem de emotive şi de dramatice. E foarte probabil să exagereze lucrurile şi să le dea proporţii astronomice atunci când nu este cazul.

Această mică trăsătură negativă păleşte în faţa nenumăratelor calităţi ale femeii Rac. Sunt soţii excelente, îşi sprijină necondiţionat soţii, sunt atente şi prepară mese delicioase.

Copiii sunt cei mai importanţi pentru ei, vor fi întotdeauna prioritatea lor şi sunt mame extrem de protective. Caută un soţ iubitor şi onest, care să le dăruiască la rândul lui toată afecţiunea pe care o oferă.

2. Berbec

Femeile Berbec sunt extrem de cerebrale şi cu picioarele pe pământ. Sunt persoane care au mult succes în viaţă, iar dacă petreci timp alături de ele, norocul îţi va surâde şi ţie.

Sunt extrem de încăpăţânate şi determinate să-şi atingă scopurile, va fi nevoie ca lucrurile cu o femeie Berbec să fie mereu interesante pentru că nu vor accepta niciodată mai puţin de atât.

Sunt mame extrem de stricte şi acceptă doar perfecţiunea din partea copiilor lor. Cu această atitudine, cresc lideri excelenţi, dar şi persoane dependente de muncă şi obsedate de atingerea obiectivelor.

La partenerul de viaţă caută caracteristici stabile, persistenţă, determinare şi putere. Toate acestea le au ele şi au nevoie de cineva care să le poată face faţă.

3. Leu

Femeile Leu sunt devotate şi mult mai dedicate decât celelalte semne zodiacale. Sunt persoane care întruchipează dragostea adevărată. Au o personalitate seducătoare şi sunt independente din fire, două calităţi care atrag bărbaţii ca un magnet.

Citeşte şi ZODIAC CHINEZESC 2018, HOROSCOP CHINEZESC 2018: Schimbări majore din februarie, ANUL CAINELUI DE PAMANT

Au limba ascuţită şi nici măcar să nu audă că li se spune nu şi că sunt refuzate. Sunt tipul de persoane directe, care nu se dau în lături de la nimic, aşa că se aşteaptă ca bărbatul lor să fie puternic din toate punctele de vedere.

E uneori dificil să te înţelegi cu ei, dar felul ei neînfricat de a fi e ceea ce o mânează ca să-şi protejeze partenerul şi familia. Va face orice este necesar pentru cei pe care îi iubeşte.

Femeile Lei sunt mame iubitoare, dar pot fi şi dure atunci când este nevoie să-şi înveţe copiii ceea ce este bine şi ceea ce este rău în viaţă. Sunt înţelepte şi îi învaţă şi pe copiii lor să le semene.