Filmele „La La Land” şi „Moonlight”, nominalizate la premiile Sindicatului Regizorilor Americani, DGA Awards

Realizatorii filmelor 'La La Land' și 'Moonlight', care au câștigat duminica trecută Globul de Aur pentru cea mai bună comedie și respectiv cea mai bună dramă figurează printre producțiile nominalizate la premiile Sindicatului Regizorilor Americani - The Directors Guild of America (DGA Awards) - potrivit unui anunț făcut de această organizație și preluat de EFE.

RomaniaTV.net
13 ian. 2017, 08:05
Filmele „La La Land” şi „Moonlight”, nominalizate la premiile Sindicatului Regizorilor Americani, DGA Awards

Cineaștii Damien Chazelle (‘La La Land’), Garth Davis (‘Lion’), Barry Jenkins (‘Moonlight’), Kenneth Lonergan (‘Manchester By The Sea’) și Denis Villeneuve (‘Arrival’) își vor disputa premiul pentru cel mai bun regizor acordat de această organizație.

Garth Davis (‘Lion’) realizează o dublă având în vedere că este nominalizat și la cel mai bun regizor debutant, o categorie în care îi va avea rivali pe Kelly Fremon Craig (‘The Edge of Seventeen’), Tim Miller (‘Deadpool’), Nate Parker (‘The Birth of a Nation’) și Dan Trachtenberg (’10 Cloverfield Lane’).

Anunțarea nominalizaților la categoria film se alătură candidaturilor la premiile DGA și la alte categorii, precum seriale de televiziune, reclame și documentare.

Gala celei de-a 69-a ediții a Directors Guild Award va avea loc la hotelul Beverly Hilton din Los Angeles, la 4 februarie.

Citeşte şi „La La Land”, marele câştigător al Globurilor de Aur