Finul Monicăi Iacob-Ridzi, reţinut pentru SECHESTRARE, va fi cercetat în LIBERTATE VIDEO

Finul fostului ministru al Sportului Monica Iacob Ridzi va fi cercetat în libertate după ce a luat cu forţa un angajat de-al său şi l-a bătut. Omul de afaceri Emil Bercea din Petroşani are o justificaţie pentru faptele sale: cel agresat a furat câteva zeci de mii de euro de la el. Afaceristul are însă probleme vechi cu legea şi până acum a avut peste zece dosare penale.

30 aug. 2014, 17:09
Finul Monicăi Iacob-Ridzi, reţinut pentru SECHESTRARE, va fi cercetat în LIBERTATE VIDEO

Bărbatul susţine că a fost răpit de pe stradă şi dus cu maşina la hotelul omului de afaceri. Acolo povesteşte că ar fi fost agresat şi ţinut sechestrat câteva ore. Omul de afaceri are însă o altă variantă. El spune că în tot acest timp, bărbatul s-a aflat în restaurantul hotelului care era deschis şi în care ar fi putut intra oricând clienţii.

Afaceristul din Petroşani şi un alt bărbat care ar fi participat la agresiune au fost reţinuţi. Cei doi nu au stat însă prea mult după gratii, pentru că au fost eliberaţi sub control judiciar.

De cealaltă parte, avocatul afaceristului spune că angajatul a furat câteva zeci de mii de euro din banii firmei. Iar în ziua presupusei răpiri, Emil Bercea doar a discutat mai aprins cu salariatul său.

Controversatul om de afaceri este finul fostului ministru al Sportului, Monica Iacob-Ridzi. Este de notorietate o întâmplare din 2010 când bărbatul a fost prins băut la volan. Deşi la spital s-a dovedit că afaceristul avea o alcoolemie de 1,6 la mie în sânge, el a contestat rezultatul. Surprinzător, după o serie de teste la IML Timişoara s-a stabilit că alcoolemia era de fapt de 0,8. Până acum, Emil Bercea a avut peste zece dosare penale.