FOST CRIMINAL lăsat în libertate a VIOLAT şi UCIS cu bestialitate o bătrână

O batrana din satul Gura Calmatui, aflat la marginea judetului Brăila, a avut parte de un sfarsit tragic, fiind violata si apoi ucisa in bataie de catre un recidivist. Crima, de o violenta rara, i-a socat chiar si pe medicii legisti.

23 iun. 2015, 18:21
FOST CRIMINAL lăsat în libertate a VIOLAT şi UCIS cu bestialitate o bătrână

Tanti Vasilica, in varsta de 84 de ani, isi ducea batranetile singura, in cele doua bete care o ajutau sa iasa pana la poarta, unde ori schimba cateva vorbe cu vreun vecin, ori isi astepta copiii dusi de viata departe de sat. Nu avea dusmani, insa in anii din urma fusese calcata de hoti, pe care nu i-a dat niciodata pe mana oamenilor legii, scrie infobraila.ro.

Luni, la primele ore ale diminetii, un vecin l-a alertat pe fratele femeii, dupa ce a vazut ca poarta care era mereu ferecata fusese scoasa din balamale. Fratele a venit intr-un suflet la casa batranei, gasind-o intinsa pe dusumea, pe jumatate dezbracata si plina de sange.

Socat, barbatul si-a gasit taria de a acoperi cadavrul si de a suna la 112, in cateva minute zeci de localnici adunandu-se in jurul casei de la capatul satului, mirati de agitatia care le era straina.

Politistii au impanzit zona, imprejmuind-o cu benzi galbene, medicul legist a examinat trupul neinsufletit al batranei, in timp ce criminalistii au cercetat locul oribilului omor pentru a afla primele indicii care sa-i conduca la criminal. Dupa ore bune, anchetatorii au ajuns la o concluzie cutremuratoare: femeia a fost violata cu salbaticie, iar apoi pur si simplu calcata in picioare pana organele interne i-au fost strivite de catre un barbat care apoi a servit masa linistit in bucatarie.

Victima a fost violata si batuta cu bestialitate, atat cu mainile, cat si cu picioarele. Moartea a fost chinuitoare, primind zeci de lovituri de pumni si picioare, pana i-au fost rupte coastele si strivite organele„, au declarat surse din cadrul Medicinei Legale.

Vecinii au marturisit ca nu se asteptau ca tanti Vasilica sa aiba parte de o astfel de moarte, mai ales ca niciodata nu a deranjat pe nimeni din sat si nici nu platea persoane cu ziua care sa-i faca treburile gospodaresti, pragul fiindu-i calcat doar de catre rude.

Nu mi-a venit sa cred. Saraca! Am vazut-o ieri seara (n.r. duminica), am vorbit cu ea. Mi-a zis ca a iesit pana la poarta, sa faca doi pasi, si ca intra in casa sa se culce. Ce moarte… Ea de abia se misca, cu doua bete. Cum o fi vrut sa o nenoroceasca? Fereasca Dumnezeu„, a spus una dintre vecine.

Dupa ce cadavrul a fost ridicat si transportat la Morga pentru efectuarea necropsiei, criminalistii au verificat intreaga casa, descoperind detalii care i-au ajutat sa creioneze clipele prin care a trecut octogenara atunci cand criminalul i-a patruns in locuinta.

Barbatul, cel mai probabil aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice, a patruns in casa dupa miezul noptii, cand ploua cu galeata, si s-a napustit asupra victimei care a fost trezita brusc din somn. Sub o ploaie de lovituri si cuprinsa de spaima, tanti Vasilica nu a mai avut puterea de a tipa, nemaiputand fi vorba de a opune rezistenta.

Monstrul cu chip de om a abuzat-o sexual si a lovit-o in nestire, iar apoi, cand a vazut ca de abia mai respira, a lasat-o in agonie si s-a dus in bucatarie unde a mancat slanina si a baut alcool. Dupa cateva zeci de minute de la crima, barbatul s-a facut nevazut.

Dupa aproximativ 8 ore de la gasirea cadavrului, politistii au reusit sa-l prinda pe ucigas in comuna Viziru, la 30 de km de Gura Calmatui. Conform primelor informatii, barbatul a stat ani buni in puscarie tot pentru pentru o crima.

Criminalul va fi prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva.