FRANŢA. Tânără de 19 ani, înjunghiată de un bărbat cu probleme psihice

O tanara de 19 ani a fost ranita grav cu trei lovitura de cutit marti dupa-amiaza la Rennes (vestul Frantei) de catre un barbat cu antecedente psihiatrice, care s-a declarat musulman si a afirmat ca asculta de voci care i-au ordonat sa faca un sacrificiu pentru Ramadan, anunta AFP.

14 iun. 2016, 18:25
FRANŢA. Tânără de 19 ani, înjunghiată de un bărbat cu probleme psihice

O tânără de 19 ani a fost înjunghiată de trei ori de un un barbat cu antecedente psihiatrice. Fata a primit trei lovituri de cuțit, două la încheietura mâinii și una în abdomen, dar deocamdată viața sa nu este în pericol. Agresiunea a avut loc în jurul orei locale 16.00 (14.00 GMT), în apropierea instituției de învățâmânt la care studiază tânăra.

Bărbatul, în vârstă de 32 de ani, a fost reținut, examinat de un medic și internat imediat într-un spital psihiatric. El are ‘antecedente psihiatrice grave’ și a fost internat deja de mai multe ori într-un spital de profil, a precizat procurorul din Rennes, Nicolas Jacquet.

Potrivit Agerpres, bărbatul s-a declarat musulman, a indicat un martor al scenei care a intervenit și căruia atacatorul i-a predat cuțitul după agresiune.

Atacatorul le-a declarat anchetatorilor că se află sub tratament pentru schizofrenie.