GEORGE COPOS, umilinţa VIEŢII de ZIUA LUI. Ce s-a întâmplat la PUŞCĂRIE

GEORGE COPOS. Fostul acţionar rapidist GEORGE COPOS traversează momente dramatice în puşcărie. GEORGE COPOS este încarcerat la Penitenciarul Rahova. GEORGE COPOS a fost condamnat la 3 ani şi 8 luni de închisoare în DOSARUL TRANSFERURILOR.

09 apr. 2014, 06:44
GEORGE COPOS, umilinţa VIEŢII de ZIUA LUI. Ce s-a întâmplat la PUŞCĂRIE

GEORGE COPOS. Fostul patron din Giuleţşti, GEORGE COPOS, a trăit o adevărată dramă în ziua în care a împlinit 61 de ani, după ce conducerea Penitenciarului Rahova i-a interzis familiei să-l viziteze, deşi avea aprobare.

GEORGE COPOS a fost condamnat, la începutul lunii martie, la 3 ani şi 8 luni de închisoare cu executare în „Dosarul Transferurilor”. Pe 27 martie, GEORGE COPOS a împlinit 61 de ani. Ocazie cu care GEORGE COPOS a dorit să petreacă puţine clipe alături de soţia şi fiica sa. În acest sens, avocaţii luiGEORGE COPOS au făcut o cerere către conducerea penitenciarului în care solicita permisiunea ca de ziua lui să poată să stea lângă familie preţ de cîteva zeci de minute. Beneficiind de statutul de deţinut model, lui GEORGE COPOSi-a fost aprobată pe loc solicitarea, scrie Fanatik.

În dimineaţa zilei de 27 martie, soţia şi fiicalui GEORGE COPOS s-au pregătit cum se cuvine pentru revederea cu acesta. I-au cumpărat lui GEORGE COPOS un tort, i-au pregătit şi un coş de mâncare, dar şi mai multe haine. La intrarea în închisoare, soţia şi fiica lui GEORGE COPOS au fost informate că nu li se permite accesul în penitenciar din motive organizatorice.

Conform unor surse din interiorul penitenciarului, GEORGE COPOS s-a pregătit cu mare grijă pentru întâlnirea cu familia sa, fiind gata de petrecere cu ocazia împlinirii a 61 de ani. Vestea că familiei sale i-a fost interzis accesul în puşcărie a căzut ca un trăznet pentru GEORGE COPOS, care a făcut o criză de nervi şi a început să lovească pereţii din celulă.

Sentinţa de 3 ani şi opt luni de închisoare cu executare l-a dărîmat pe GEORGE COPOS. De când a fost încarcerat, GEORGE COPOS plânge tot timpul şi susţine că este nevinovat.