GEST EXTREM. Un tânăr şi-a dat foc după ce a suferit o decepţie în dragoste

Un tânăr de 25 de ani din Suceava a recurs la un gest extrem. Bărbatul s-a stropit cu benzină şi şi-a dat foc, iar acum se zbate între viaţă şi moarte. Totul a pornit după o ceartă cu iubita. Tânărul a fost găsit în stare gravă chiar de tatăl său.

28 oct. 2015, 08:46
GEST EXTREM. Un tânăr şi-a dat foc după ce a suferit o decepţie în dragoste

În data de 25 octombrie 2015, la ora 19.55, agenţii Secţiei 11 de Poliţie Rurală Pojorâta au fost anunţaţi prin 112 de către Liviu P. despre faptul că Florin Fâşca, de 25 de ani, cumnatul său, şi-a dat foc la o distanţă de circa 500 de metri de casa în care locuia împreună cu sora şi tatăl său, scrie obiectivdesuceava.ro.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au găsit-o pe Nicoleta Fâşca, care a declarat că este sora victimei şi că, în jurul orei 19.30, acesta a venit acasă, a luat o brichetă din bucătărie şi a spus că se duce să se omoare. După ce a ieşit din casă, a luat o sticlă ce conţinea circa un litru de benzină, dintr-o şură şi s-a dus către pădure. După câteva minute tatăl şi sora tânărului au plecat să-l caute.

Citeşte şi O femeie s-a aruncat în fântână după o ceartă cu soţul ei

După câteva minute, cei doi au auzit strigăte puternice dinspre terenul din apropiere şi mergând înspre acel loc au constatat că victima este căzută la pământ cu hainele de pe el complet arse, iar în jurul acesteia se aflau împrăştiate resturi de material textil arse. La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj din cadrul Serviciului de ambulanţă Câmpulung Moldovenesc, medicii constatând că tânărul are arsuri de gradul II pe mai bine de 80% din suprafaţa corpului, fiind transportat de urgenţă la Spitalul Câmpulung Moldovenesc.

Florin Fâşca a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava, unde a primit diagnosticul de arsuri gradul II pe 80% din suprafaţa corpului, după care a fost transferat la Iaşi, iar de aici la Bucureşti, medicii fiind rezervaţi cu privire la starea sa de sănătate.

Poliţiştii au descoperit că tânărul a recurs la acest gest extrem în urma unei decepţii în dragoste.

Citeşte şi Un tânăr de 22 de ani a intrat cu maşina într-un TIR. A murit pe loc. Se ia în calcul sinuciderea