Gheorghe Nichita, despre viaţa la Penitenciarul Rahova: Am aprins lumănâri pentru duşmanii mei VIDEO

Gheorghe Nichita a mărturisit că cele patru luni de arest preventiv au fost cele mai grele din viaţa lui. În care s-a rugat insă şi a aprins lumănari chiar şi pentru duşmani.

26 feb. 2016, 07:24
Gheorghe Nichita, despre viaţa la Penitenciarul Rahova: Am aprins lumănâri pentru duşmanii mei VIDEO

Primarul suspendat al Iaşiului a fost plasat în arest la domiciliu, după ce a stat închis la Penitenciarul Rahova din Bucureşti patru luni. El le-a spus magistraţilor că nu mai poate sta închis pentru că e bolnav de inimă. Gheorghe Nichita a mărturisit că perioada arestului preventiv l-a marcat foarte mult.

Nu doresc nimănui să treacă prin aceste clipe prin care am trecut eu și pe care le trec în continuare. Nu doresc răul nimănui. Le mulțumesc celor care au fost alături de mine pentru a mă susține în această perioadă dificilă și complicată. În asemenea momente se vede foarte clar cum se separă grâul de neghină.

Nu port pică nimănui. Acolo, de unde vin eu, există o biserică, la care am fost și eu, am aprins lumânări și m-am rugat pentru prietenii și dușmanii mei, să le dea Dumnezeu sănătate și să îi ierte, pentru că eu i-am iertat„, a afirmat Gheorghe Nichita.