Gică Hagi, dezvăluiri BOMBĂ despre DIVORŢUL de PRIMA SOŢIE

Gică Hagi a vorbit în premieră, la emisunea "Profesioniştii" de la TVR, despre viaţa sa intimă. "Regele" a dezvăluit motivele divorţului de Leni Celnicu, prima sa soţie. Hagi este căsătorit cu Marilena, cu care are doi copii, Kira şi Ianis.

27 mart. 2015, 15:39
Gică Hagi, dezvăluiri BOMBĂ despre DIVORŢUL de PRIMA SOŢIE

„Se spune că atunci când eraţi student v-a plăcut o blondă de acolo. Dar nu s-a întâmplat mare lucru pentru că, citez, nu era aromâncă. Părinţii v-au spus să nu vă însuraţi decât cu o aromâncă?”, l-a întrebat Eugenia Vodă, realizatorea emisiunii.

Gică Hagi a explicat imediat, folosindu-se de o experienţă din tinereţe: „Tata a fost foarte inteligent şi mi-a spus la un moment dat: „O să ai o prietenă, o să îţi fie poate şi soţie. Poate să fie albă, poate să fie neagră, dar măcar să o ştim şi noi înainte să te căsătoreşti”. La final mi-a spus: „Dacă e şi machidoancă, noi o să fim foarte fericiţi”.

Hagi a discutat şi despre prima lui căsnicie, cea cu Leni Celnicu, femeie alături de care a petrecut foarte puţin timp în 1990, în perioada în care abia se transferase la Real Madrid. ”Am divorţat la jumătate de an după prima căsătorie, aşa a fost să fie. Nu am avut niciun conflict. Faci un parteneriat cu cineva în viaţă bazat pe o încredere totală. Când nu îţi mai place de cineva, nu mai ai încredere sau nu mai merge, e bine să nu te încurci. Atât de simplu este!”