GIGI BECALI a anunţat salariul lui Marius Şumudică la Steaua: „Nici Mourinho nu ia atât”

Dinamo a învins-o pe FCSB cu scorul de 2-1 (1-0), luni seara, pe Arena Națională din București, în etapa a opta a fazei play-off a Ligii I de fotbal, după un gol marcat în prelungiri. Gigi Becali anunţă schimbări majore la Steaua.
Romania TV
02 mai 2017, 08:17
GIGI BECALI a anunţat salariul lui Marius Şumudică la Steaua:

„Am facut doua goluri cadou. De Amorim nu a facut in viata lui o alunecare, era acolo Momcilovic. Si Balasa faci penalty la Nemec cand nu mai ajungea la minge. Am bagat un jucator mort care in loc sa faci ceva face 11 metri.

S-a accidentat si Pintilii, nu am avut pe Muniru in lot sa il bage. Ei fac o schimbare pe Tahar (n.r. Bawab) care scoate 11 metri. Aici s-a facut diferenta. Nu aveam nevoie, nu il acuz dar e greseala lui Reghe, era de ajuns 1-1, eram campioni.

Arbitrajul e cum am spus inainte, vreau arbitraj european. A lasat locul tare, l-au lovit pe Alibec, trebuia galben acolo, e arbitru european. Fotbalul se joaca la minge nu agresiv, ii calcam pe cap, pe glezna. Ei nu au depasit mijlocul terenului, i-am naucit, nu am ce sa le reprosez jucatorilor. 

Eu zic ca tot noi suntem campioni dar nu pot sa vorbesc mai multe acum. Viitorul are doua meciuri mai grele, cu Craiova si cu CFR. Noi am avut 2 penalty-uri cu Viitorul, am avut ocazii clare, cu CFR la fel puteam sa dam cu poarta goala si nu am dat, asta e.

Fanii normal ca vor sa vina la stadion, doar nu o sa se duca in liga a 5-a cu Avantul Brasov si cu Ghimpati. Era normal sa vina la Steaua la meci.

Mai am de luat 8 milioane de la Hamroun, Stanciu, de la mai multi, echipa sta bine financiar. Cupele europene oricum le prindem, nu avem cum sa fim pe pierdere anul acesta.

Cu Popescu am gresit, isi dadea viata inainte sa ii prelungesc contractul, acum joaca… ma rog, treaba lui. Ne trebuie mijlocas stanga, mijlocas dreapta. Daca il aveam pe Adi Popa eram campioni. Trebuie Tanase sa joace centru, De Amorim nu e de Steaua. Doi mijlocasi centrali ca Pintilii nu mai poate, si cu doi fundasi centrali. Deci 6 jucatori de valoare daca vrem performanta.

Eu vreau sa continui cu Reghe, daca nu a semnat, mai are un an, continui cu el. El nu mi-a zis nimic, nici ca da, nici ca nu. Cu Sumudica m-au intrebat despre el, am zis ca la valoare a demonstrat, titlu, primavara europeana, dar el la Steaua poate veni numai daca suporterii il vor, altfel nu fac impotriva lor. Sa zicem ca ii dau si salariul mare, sa ia el 30.000? Pai Reghe are 15.000. Nici Mourinho nu primeste atat, ia doar 20.000 daca vine”, a spus Gigi Becali dupa meci.

Marius Șumudică (46 de ani) s-a declarat „mișcat” de propunerea omului de afaceri, pentru care are numai cuvinte de laudă, însă pune sentimentele în față și spune, la fel ca Alexandru Ioniță 2, că nu poate uita anii în care inima i-a bătut doar pentru Rapid, club pentru care, în tinerețe făcea deplasări lungi cu trenul. 

„Am fost mișcat de atenția pe care mi-a dat-o unul dintre cei mai mari finanțatori români și că era vorba de o echipă mare, însă nu se va pune niciodată problema ca eu, care m-am născut rapidist și o să mor rapidist, să antrenez pe Steaua, pe FCSB sau continuatoarea acestei echipe, indiferent cum se va numi”, a declarat Marius Șumudică, pentru Digi Sport.

„Ăsta sunt și așa voi muri. Probabil că mulți nu știu, dar cei apropiași mie cunosc faptul că, deși aveam bani de două felii de parizer și o chiflă, plus banii pentru nași în trenul spre Roșiori, mă duceam după Rapid, oriunde jucam”, a mai spus antrenorul Astrei Giurgiu.

Becali a anuntat ca face 6 transferuri, 2 fundasi centrali, 2 mijlocasi centrali si doi mijlocasi laterali.

„Cu Popescu am gresit, isi dadea viata inainte sa ii prelungesc contractul, acum joaca… ma rog, treaba lui. Ne trebuie mijlocas stanga, mijlocas dreapta. Daca il aveam pe Adi Popa eram campioni. Trebuie Tanase sa joace centru, De Amorim nu e de Steaua. Doi mijlocasi centrali ca Pintilii nu mai poate, si cu doi fundasi centrali. Deci 6 jucatori de valoare daca vrem performanta. Balasa asta e bun, dar mai am nevoie de un fundas central.

Eu cand i-am adus la Steaua nu stiam ca sunt asa slabi. De Amorim e prea slab, e mingicar dar nu e de nivelul nostru, Enache, saracul, cand l-am adus la Steaua nu stiam ca nu poate sa joace la nivelul asta”, a spus Gigi Becali la Sport.ro.

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
Ana Bodea vrea un copil cu Valentin Butnaru: „Nu m-a cerut încă, dar îmi doresc!“
Fanatik.ro
Unul dintre cele mai spectaculoase drumuri din România se va deschide din această vară. Ce localități va străbate
Capital.ro
Interzis pentru românii care au mașini. Amendă de 1.000 de lei. Decizie direct de la primărie
Playtech.ro
Reacţia lui Hagi când Loredana s-a aşezat lângă el! Nu a putut să reziste când a văzut decolteul vedetei. Imaginea momentului
DailyBusiness
Se schimbă Codul Penal! Pedepse dure pentru cei care fac acest lucru!
Adevarul
De ce bebelușii spun „tata”, înainte să spună „mama” VIDEO
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
Încă o zi liberă în România. Cine va beneficia de acest cadou
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. „Ce rușine!”. Imaginile indecente pentru care Mădălina Ghenea a fost desfințată de fani
wowbiz.ro
Getuța Sterp a răbufnit și ea la adresa Marei Bănică! Ce i-a transmis jurnalistei: „Să vezi ce bătaie de joc ți-ai făcut singură. Nu rămâne așa”
Cancan.ro
Sebastian Dobrincu a dat-o uitării pe Ioana Ignat și s-a lăsat anturat la prima strigare de „brunețica”
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
De ce niciun trecător nu a intervenit pentru a-l salva pe bărbatul ucis în Crângași! Explicația unui psiholog criminalist: „Oamenii sunt din ce în ce mai egoiști”
Capital.ro
Îți fac direct dosar penal. ALERTĂ pentru șoferii care merg la RAR. Îți confiscă și mașina
StirileBZI
Produse din ciocolată și biscuiţi, vândute mai scump în România! Amendă de 337,5 milioane de euro
Prosport.ro
FOTO. Are 75 de ani, dar arată ca la 30, are o avere impresionantă și își caută iubit la 12 ani de când a divorțat
stirilekanald.ro
Șocant unde au găsit-o moartă pe Raisa, fetița de 2 ani dispărută din fața casei
substantial.ro
Descoperă rețeta salatei de legume la borcan: Gust de vară, prospețime și conveniență în bucătăria ta!
MediaFlux
Un ALT IMPOZIT la PENSIE după RECALCULARE. Anunțul ministrului MUNCII
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'