GIGI BECALI, dat în judecată de un alt deţinut de la Poarta Albă

De aproape un an si jumatate, de cand a fost incarcerat, Gigi Becali a ajuns de mai multe ori in fata magistratilor, pentru judecarea unor cereri de eliberare, contopiri, contestatii sau alte solicitari inaintate de el instantei. Situatia s-a schimbat insa, pentru ca Gigi Becali va ajunge in fata judecatorilor in calitate de parat!

10 sept. 2014, 22:03
GIGI BECALI, dat în judecată de un alt deţinut de la Poarta Albă

Potrivit unor surse din cadrul Penitenciarului Poarta Alba, citate de cancan.ronu au fost raportate nici un fel de evenimente care sa aiba legatura cu Gigi Becali sau cu celalalt detinut care l-a actionat in judecata.

“Oricum, daca sa spunem ca s-ar fi produs o fapta penala, lovire, amenintari sau orice altceva, ar fi fost o ancheta interna iar partile aveau posibilitatea sa se adreseze judecatorului delegat si sa formuleze plangeri in penal, care sunt de competenta instantei. Nu este cazul de asa ceva” sustin surse.

In aceste conditii, cea mai probabila explicatie este legata de o practica curenta a detinutilor, de care se folosesc pentru a iesi din penitenciar pentru o zi, timp in care sunt transportati la instanta de judecata. Multe dintre persoanele private de libertate au obiceiul sa se dea reciproc in judecata, sau cheama in fata instantei persoane publice, ale caror date de identitate le cunosc, pentru a respira, chiar si temporar, aerul libertatii. 

Citeşte şi

Gigi Becali dă în judecată Penitenciarul Poarta Albă