Gigi Becali s-ar întoarce în politică cu o singură condiţie. Vezi de cine vrea să fie sprijinit: Eu nu pot să salvez ţara singur

Gigi Becali vrea să revină în politică şi să salveze România. Singur lui condiţie este să fie sprijinit de instituţiile statului.

06 aug. 2017, 13:41
Gigi Becali s-ar întoarce în politică cu o singură condiţie. Vezi de cine vrea să fie sprijinit: Eu nu pot să salvez ţara singur

„Eu daca o sa mai revin in politica nu mai revin decat daca… sa vina SRI, SIE, Armata: „Bai, vino incoa ca trebuie sa salvam Romania!” Reintru numai cu sprijin de la institutiile statului ca sa salvam tara ca n-ai cu cine sa salvezi. E tara mea! Sunt bine, sunt la biserica, bogat, nu tin dusmanie. Oamenii politici nu au dragoste, tot ce inseamna politica înseamnă structuri mafiotice, care au intrat ori să se mândrească, ori sa faca averi, ori au furat si au castigat alegerile in judetele lor. Orice mascarici il face senaor si deputat ca are el niste bani. Eu nu pot să salvez ţara singur….”, spune Gigi Becali.

Întrebat ce părere are despre cazul Pomohaci, latifundiarul din Pipera spune că toţi preoţii vinovaţi de lucruri necurate ar trebui închişi într-o mănăstire şi pedepsiţi.

„Cazul Pomohaci e un lucru simplu, este clar sunt declaratii, probe ca el facea acele lucruri murdare. Se incearca atac la biserica. Acest atac face Dumnezeu sa fie bine bisericii. Patriarhul Daniel face curatenie, acele atcuri au ca urmare curatenia bisericii. Nu te poti atinge de sintele daruri fiind murdar şi mizerabil, cum era el. Harul lui Dumnezeu nu se amesteca cu păcatul, cu curvia, cu sodomia lui şi cu toata homosexualitatea lui”, a spus Gigi Becali.

Citeşte şi: Gigi Becali îşi cere SCUZE: Îmi cer iertare conducerii lui Dinamo, jucătorilor şi clubului