Gigi Becali vrea să dea Armata în JUDECATĂ. „E abuz în serviciu!”

Steaua se pregăteşte să dea în judecată Clubul Sportiv al Armatei. Gigi Becali consideră ca reprezentanţii CSA Steaua comit "un abuz in serviciu" pentru că intenţionează sa aloce 370.000 de euro pentru a plăti taxa de timbru în procesul în care îi solicită despăgubiri în valoare de aproximativ 37 de milioane de euro.

15 nov. 2016, 15:46
Gigi Becali vrea să dea Armata în JUDECATĂ. „E abuz în serviciu!”

Gigi Becali nu a primit deloc bine vestea ca Armata va continua procesul si iese la atac.

„N-au nicio sansa sa castige procesul in care cer despagubiri si ii voi da in judecata pentru abuz in serviciu. Cum sa arunci 400 de mii de euro doar asa?”, le-a spus Gigi Becali colaboratorilor sai, conform surselor ziare.com.

Gigi Becali este convins ca nicio instanta nu-l va obliga sa plateasca despagubiri in valoare de 37 de milioane de euro, asa cum CSA Steaua pretinde. El se bazeaza pe faptul ca CSA Steaua nu a reusit sa valorifice marca „Steaua” in ultimii doi ani, de cand a castigat-o la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Armata a primit o lovitură grea la tribunal, în războiul cu Gigi Becali. Trebuie să plătească 370.000 euro

Armata solicita aproape 3,7 milioane de euro pe an pentru a sublicentia marca Steaua, insa momentan nimeni nu si-a manifestat intentia de a se inscrie la licitatie. In plus, nici macar nu a fost stabilita data licitatiei, iar oficialii FC Steaua suspecteaza o tragere de timp intentionata.

„Procesul in care ne sunt solicitate despagubiri si licitatia pe care sunt obligati sa o faca sunt corelate direct. Daca CSA Steaua nu va reusi sa sublicentieze marca Steaua, nicio instanta de judecata nu va lua in seama pretentiile lor si nu vor primi acele despagubiri”, afirma sursa citata.