Horoscop 1 martie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Astrele au surprize pentru fiecare zodie la inceput de primavara.

01 mart. 2016, 08:59
Horoscop 1 martie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Berbec – S-ar putea sa te gandesti la o schimbare majora astazi. Fie ca vorbim de job sau de o noua locuinta, gandul asta nu-ti da pace. Ai muncit foarte mult in ultimul timp si simti ca nu esti apreciata la adevarata ta valoare, iar locul in care esti acum nu te mai incanta. Incearca sa faci un pic de research, dar nu lua decizii pripite.

Taur – Astazi romantismul apare din nou in viata ta. Relatia pe care o ai acum cu cineva va capata noi proportii si este foarte posibil sa va indreptati catre lucruri mai serioase. Dar daca nu esti totusi intr-o relatie, atunci sunt sanse foarte mari ca pana la sfarsitul acestei zile sa intri in una. S-ar putea sa intalnesti pe cineva de care iti va placea foarte mult.

Gemeni – S-ar putea sa observi astazi ca te-ai schimbat foarte mult involuntar in ultimul timp. Nu te speria si nu incerca sa revii la cine ai fost in trecut pentru ca acum esti mult mai hotarata si curajoasa ca inainte. Probabil ca ai lasat bagajul din trecut si te-ai decis ca viata merge inainte fara sa te mai impiedici de alte greseli. Mai degraba iesi la un pic de shopping!

Rac – Astazi nu iti merge foarte bine la munca si nu esti foarte productiva, insa vei avea parte de o dupa-amiaza mai putin obisnuita pentru tine. O discutie simpla cu partenerul tau poate duce foarte usor la ceva la care nu asteptai. S-ar putea ca astazi sa va conectati mai mult ca de obicei. Nu ezita sa participi cu tot sufletul la ce se intampla intre voi doi.

Leu – Ziua iti va fi ocupata de proiectele noi de la munca si de responsabilitatile pe care le ai in calitatea ta de lider. Concentreaza-te pe taskurile tale si nu ezita sa faci mai mult research decat e necesar. S-ar putea sa pui punctul pe i acolo unde este cea mai mare nevoie. Dupa ce termini ar trebui sa te relaxezi. O cina usoara si un pahar de vin iti vor complementa ziua si te vor ajuta sa dormi bine.

Fecioara – Potentialul acestei zile este urias pentru tine, intrucat s-ar putea sa dezvolti noi sentimente pentru cineva care ti-a fost aproape mult timp. Nu te lasa prada inimii din prima, ci incearca sa cantaresti putin situatia pentru a vedea daca efortul emotional se merita a fi de pus. E posibil ca ce ai tu in cap sa nu se infiripe din prima.

Continuarea pe Lyla.ro.