HOROSCOP 23 DECEMBRIE 2014: Ce ţi-au rezervat astrele pentru marţi

Horoscop 23 Decembrie 2014: Berbecii finalizeaza ce au lasat neterminat saptamana trecuta, iar Pestii se autodepasesc la locul de munca

22 dec. 2014, 14:02
HOROSCOP 23 DECEMBRIE 2014: Ce ţi-au rezervat astrele pentru marţi

Horoscop zilnic berbec Marti 23 Decembrie 2014
In aceasta zi, veti avea sansa de a termina ce nu ati putut finaliza la sfarsitul saptamanii trecute. Aveti grija de afacerile personale, deoarece acestea nu ar trebui lasate in intarziere. Feriți-va de risipa materiala.

Horoscop zilnic taur Marti 23 Decembrie 2014
La inceputul perioadei, incercați sa urmati un ritm moderat de lucru pentru a termina cele mai importante treburi de rutina la locul de munca. Este mai bine sa construiti o strategie excelenta din punct de vedere al obligatiilor care revin membrilor familiei.

Horoscop zilnic gemeni Marti 23 Decembrie 2014
Asigurati-va ca indepliniti unele sarcini in loc sa construiti un fundament bun pentru dezvoltare in domeniul profesional cu debutul primelor zile ale noului 2015. Evitați sa va incadrati in extreme și aveti grija de problemele dvs si ale familiei.

Horoscop zilnic rac Marti 23 Decembrie 2014
In aceasta zi a saptamanii, atitudinea dreapta va ajuta sa rezolvati o serie de probleme de natura personala. Incercati sa pregatiti realizarea propriilor initiative, vor fi in măsura sa va ofere odihna.

Horoscop zilnic leu Marti 23 Decembrie 2014

Asigurati-va ca proiectele actuale va asigura pace in domeniul profesional. Negociati timp util in relatiile cu colegii, partenerii de afaceri sau cu prietenii. Actiunile dvs din aceasta etapa se vor dezvolta in mare masura in viitorul apropiat, asa ca lasati grijile deoparte.

Horoscop zilnic fecioara Marti 23 Decembrie 2014
Incercati sa va indepliniti sarcinile care va asteapta pentru a atinge stabilitatea in domeniul profesional. Incercati sa va potriviti rezonabil in cazurile atribuite de catre un partener de afaceri sau coleg. Este mai bine sa va planificati calatoria dvs viitoare din timp.

Citeşte mai mult pe bewoman.ro