Horoscop 23 februarie: Cum începi săptămâna în funcţie de zodie

Horoscop 23 februarie: Desi avem cele mai bune intentii, fiind manati de compasiune, un spirit practic ne determina sa actionam in moduri care ar putea rani unele persoane dragi, fata de care putem ajunge sa ne cerem iertare. O dinamica destul de complicata guverneaza relatiile personale si profesionale astazi.

23 feb. 2015, 04:21
Horoscop 23 februarie: Cum începi săptămâna în funcţie de zodie

BERBEC – horoscopul zilei de luni, 23 februarie 

Berbecii sunt concentrati pe telurile profesionale pe care le au, fiind ingrijorati insa de unele greseli comise in trecut. Problema lor nu consta in greselile din trecut, multe dintre ele fiind rectificate, ci in faptul ca manifesta o rezistenta la schimbare care le ingreuneaza activitatea. Doar daca-si deschid orizonturile vor putea progresa fara impedimente! 

TAUR – horoscopul zilei de luni, 23 februarie 

Taurii au impresia ca au gasit intr-un final calea de mijloc, acel compromis absolut necesar pentru a-si indeplini treburile practice si a-si putea manifesta si latura creativa. Nativii din Taur simt ca dorintele, visurile lor par a contine mesaje sau indicatii pentru un viitor mai bun, dar le este teama sa le urmeze, sa le puna in practica. Este momentul ideal sa se lasa putin dusi de val, putandu-se increde in propriile instincte! 

GEMENI – horoscopul zilei de luni, 23 februarie 

Gemenii resimt tensiuni puternice intre aspiratiile lor profesionale si asteptarile si cerintele celor din jurul lor, mai ales in ceea ce priveste relatia cu superiorii. Incearca sa impace si capra, si varza, dar descopera rapid ca nu merita sa depuna eforturi pentru satisfacerea superiorilor care, pana in prezent, nu s-au tinut de cuvant in ceea ce priveste promisiunile facute. Concentrarea pe propriile nevoie este ceea ce au nevoie nativii din Gemeni! 

RAC – horoscopul zilei de luni, 23 februarie 

Suprasolicitati profesional astazi, Racii ar putea sa neglijeze unele aspecte din viata personala. Din aceasta sfera pot aparea tensiuni si chiar certuri cu cineva foarte drag care nu este cu nimic vinovat de situatie. Lasarea deoparte a acelor treburi care nu preseaza in prezent ar fi indicata in cazul Racilor care, astfel, ar putea sa se bucure de prezenta unei persoane foarte apropiate si dragi. 

LEU – horoscopul zilei de luni, 23 februarie 

Bucuria care a cuprins nativii din Leu in ultima perioada se estompeaza pe masura ca pragmatismul si un exacerbat simt al realitatii se fac tot mai simtite. Leii incep sa simta o povara tot mai grea pe umeri in ceea ce priveste traiul lor si al celor dragi. Nativii din Leu trebuie sa inteleaga ca panica si grijile exagerate nu vor rezolva nicio problema pe care o au, ba dimpotriva, o sa le umbreasca toate starile bune si risca chiar sa le deterioreze unele relatii personale. 

Citeste continuarea pe lyla.ro