Horoscop zilnic 27 iulie, luni: Ce ţi-au pregătit astrele pentru începutul de săptămână

Zi de luni destul de buna pentru majoritatea nativilor zodiacului, chiar daca apar o serie de evenimente care i-ar putea da peste cap pe unii dintre ei.

RomaniaTV.net
27 iul. 2015, 06:01
Horoscop zilnic 27 iulie, luni: Ce ţi-au pregătit astrele pentru începutul de săptămână

BERBEC – horoscop zilnic 27 iulie, luni

Totul pare complicat pentru Berbeci pentru ca oamenii din jurul lor cu care interactioneaza indeaproape le ascund niste informatii vitale. Nativii din Berbec au de rezolvat o problema personala, poate de familie, poate amoroasa, dar din pacate nu reusesc sa-si faca un plan tocmai pentru ca stiu s-ar putea sa existe anumite informatii pe care ei nu le detin.

TAUR – horoscop zilnic 27 iulie, luni

Taurii se folosesc de tenaticatea lor pentru a rezolva o situatie foarte stresanta. Mijloacele pe care le aleg pot fi insa deranjante pentru anumite persoane din cercul lor profesional. Nativii din Taur ar trebui sa analizeze la rece daca merite sa rezolve o probleme cu mijloace care ar putea genera tensiuni pe termen lung in mediul profesional.

GEMENI – horoscop zilnic 27 iulie, luni

In mod surprinzator, Gemenii bat in retragere astazi in momentul in care se afla in fata unei dispute deschise cu o persoana de mare influenta profesionala. De regula, ar fi pornit la atac fara nicio teama, insa de data asta cantaresc cu atentie tensiunile si dinamica de la locul de munca. Foarte bine fac caci nu este momentul sa puna paie pe foc, chiar daca au sau nu dreptate. Mai bine asteapta sa se calmeze spiritele si apoi sa “atace” cu argumente.

RAC – horoscop zilnic 27 iulie, luni

Racii sunt de neoprit astazi. Chiar daca cineva apropiat se poarta urat cu ei, ranindu-le sentimentele, Racii nu sunt dispusi sa lase absolut nimic sa ii devieze de la calea aleasa. Au un plan foarte clar in minte si o sa-l duca la capat fara doar si poate! Trebuie totusi sa se pregateasca, la un moment dat, pentru o cadere emotionala caci taria de care dau dovada azi o sa-i consume energetic profund, iar acest lucru o sa se vada zilele urmatoare.

LEU – horoscop zilnic 27 iulie, luni

Leii dau dovada de o curiozitate iesita din comun. Se axeaza mai mult pe dezvoltarea relatiilor personale decat pe munca, interactionand activ si energic cu persoanele din jurul lor. Desi initial poate parea ca pierd vremea profesional, intarirea anumitor relatii o sa aiba efecte benefice asupra muncii lor, dar si asupra vietii lor personale!

FECIOARA – horoscop zilnic 27 iulie, luni

Fecioarele isi pun azi la lucru toate aptitudinile pentru a ajuta un prieten foarte drag sau o ruda apropiata. Ziua de azi nu este despre ei, ci despre a scapa din probleme pe cineva foarte apreciat. Chiar daca ar putea sa fi mustrati spre final de zi ca si-au neglijat responsabilitatile curente, nativii din Fecioara vor incheia ziua impacati cu sine si impliniti pentru ca au facut o fapta buna.

Continuarea pe Lyla.ro.