Horoscop: 3 cupluri de zodii care se înţeleg din priviri

Visul oricui pe lumea aceasta este să întâlnească acea persoană cu care să se înţeleagă perfect, din priviri, fără să fie nevoie să se exprime prea mult. Există oameni care au această abilitate, însă ea este cu atât mai pregnantă cu cât cele două persoane sunt compatibile pe cât mai multe planuri.

RomaniaTV.net
21 sept. 2016, 08:31
Horoscop: 3 cupluri de zodii care se înţeleg din priviri

Berbec si Gemeni

Sunt perfecti din toate punctele de vedere. Sunt genul acela de cuplu care ajunge sa capete inclusiv trasaturi fizice comune dupa doar cativa ani de convietuire. Si pentru ca se spune ca aerul intretine focul, este si motivul pentru care Geamanul, zodie de aer, se va intelege de minune cu Berbecul, zodie de foc.

Cel din urma e aventuros, energic si increzator, in vreme ce primul va stii cum sa faca relatia una cat mai mai palpitanta, aducand mereu ceva nou in viata de cuplu.

Citeşte şi  Horoscop: Trei zodii enervante, dar simpatice. Întâi te calcă pe nervi, apoi te fac să râzi

Rac si Scorpion

Cei doi nativi formeaza un cuplu de aur. S-au aliniat astrele de asa natura incat cele doua semne de apa se indragostesc rapid si iremediabil. Au aceleasi tabieturi si e lesne de inteles cum de ajung sa se citeasca unul pe celalalt.

Citeşte mai mult pe studentie.ro